To je to što me zanima!

Srpski medij objavio ekskluzivu, Jurica Pađen je razorio Beatlese

Beatlesi su se raspali 1970. godine, a naš Jurica je tada imao 15 godina. Pađen je prošle godine razmišljao o tužbi jer se njegova pjesma 'Samo me draga ne ostavi' iz 1997. godine i Paulova 'Confidante' iz 2018. podudaraju u čak 97 posto dijelova
Vidi originalni članak

Lenon je odlučio da se Bitlsi raspadnu, dio je naslova srpskih Novosti koje su za glavnu fotografiju napravile kolaž fotografija Paula McCartney (79) i Johna Lennona.  Samo što su Lennona zamijenili s našim glazbenikom Juricom Pađenom (66).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Beatlesi su se raspali 1970. godine, a naš Jurica je tada imao 15 godina i živio u Zagrebu.

- Nemam baš puno veze s raspadom Beatlesa, iako ne mogu sve otkrit - našalio se Pađen za 24sata.

Podsjetimo, Pađen je prošle godine razmišljao tužiti McCartneya zato što se njegova pjesma 'Samo me draga ne ostavi' iz 1997. godine i  Paulova 'Confidante' iz 2018. podudaraju u čak 97 posto dijelova.

- Ja bih se zadovoljio već i time da upoznam Sira Paula, po meni je on najveći živući glazbenik - komentirao je Pađen svojedobno.

U nadolazećoj epizodi 'This Cultural Life' BBC-jevog Radija 4, McCartney je nazvao raspad Beatlesa najtežim razdobljem u svom životu.

STRUKA TVRDI Sir Paul McCartney je plagirao Pađena? 'U oba djela postoji izrazita razina podudarnosti'

- Nikada nisam poticao razdor Beatlesa. To je činio naš Johnny. Beatlesi su bili moj bend, moj posao i moj život i naravno da sam htio da se cijela ta priča nastavi - izjavio je Paul. 

U daljnom intervju za Radio 4, Paul je objasnio kako su Lennonove strasti prema supruzi Yoko Ono bile nespojive sa tim da bend nastavi zajedničku suradnju.

- Lennon je želio ležati u krevetu nedjelju dana u Amsterdamu i oko toga nismo mogli raspravljati. Stvar je zaista bila u tome da je John stvarao novi život sa Yoko. Oduvijek se želio istrgnuti iz društva jer ga je odgajala njegova tea Mimi, koja je bila prilično represivna, pa se uvijek želio nekako osloboditi - rekao je njihov menadžer Allen Klein.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • wutang 12.10.2021.

    Razorio je Azru što ne bi Beatlese!

  • nervozni poštar 12.10.2021.

    Šta ste sve nadrobili u jedan članak o krivoj fotki, svašta.

  • ante-portas 12.10.2021.

    A Jurica slicniji Alice Cooperu

Komentiraj...
Vidi sve komentare