To je to što me zanima!

Novinar Kesić je nastupom kod Stankovića naljutio srpske medije: 'Ulizica i beskičmenjak'

U posljednjoj emisiji 'Nedjeljom u 2' kod Aleksandra Stankovića gostovao je jedan od najpoznatijih srpskih novinara, Zoran Kesić: 'Samom činjenicom da gostujem tu ja sam izdajnik'
Vidi originalni članak

Poznati srpski novinar Zoran Kesić (45) prošle je nedjelje gostovao u emisiji 'Nedjeljom u 2' kod Aleksandra Stankovića (51) čime je izazvao veliko zanimanje i kod susjeda u Srbiji. Emisija se pomno pratila, a Kesić je tijekom gostovanja rekao kako pretpostavlja što ga čeka:

- Samom činjenicom da gostujem tu ja sam izdajnik jer koji bi pravi Srbin, patriot, gostovao u emisiji Nedjeljom u 2 ikada - objasnio je.

Kesić je svojim gostovanjem izazvao val komentara, a i sam je Stanković na Facebook stranici emisije podijelio screenshot vijesti u kojoj su izvrijeđali Kesića.

- Malo reakcija iz susjedstva - napisao je pored objave Stanković i prikupio mnoštvo komentara podrške. 

Srpski medij koji je objavio članak u naslovu je napisao:

-  Koliko bijedan moraš biti da se ovako poniziš? Pogledajte što priča beskičmenjak Kesić - stoji u jednom, dok je u drugi naslovljen sa 'LJIGAVŠTINO LJIGAVA! Zoran Kesić se usred Zagreba, na HRT, najslinavije ulizivao Hrvatima, pljujući vlastitu zemlju!

SRPSKI NOVINAR Zoran Kesić: Zbog gostovanja u 'Nedjeljom u 2' sam izdajnik, pravi Srbin tu ne bi nikad došao

Stanković je nakon najave Kesićevog gostovanja objavio i poruku koju je dobio od jedne časne sestre i napisao:

- Prijatelj nikada ne spava.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Cipelcug 14.12.2021.

    Gospon Kesić je u svom nastupu bio sasvim OK.

  • LUKAM10 LEGENDA 14.12.2021.

    Njihov ugostio njihovog,na Tv našoj

  • urnebes 13.12.2021.

    naj zagonetniji su ovi koji se uzrujavaju zbog gosta i voditelja, kao ti fol uopće ih ne interesiraju, sve jedno ne mogu se zbog nezanimanja suzdržat i jednostavno ignorirat, al ne, na svaki ovakav ili sličan članak se uzrujani i među prvima se jave, dobiva se utisak kao da samo čekaju neki članak iz susedstva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare