Show

Komentari 31

Novinar Kesić je nastupom kod Stankovića naljutio srpske medije: 'Ulizica i beskičmenjak'

Novinar Kesić je nastupom kod Stankovića naljutio srpske medije: 'Ulizica i beskičmenjak'

U posljednjoj emisiji 'Nedjeljom u 2' kod Aleksandra Stankovića gostovao je jedan od najpoznatijih srpskih novinara, Zoran Kesić: 'Samom činjenicom da gostujem tu ja sam izdajnik'

Poznati srpski novinar Zoran Kesić (45) prošle je nedjelje gostovao u emisiji 'Nedjeljom u 2' kod Aleksandra Stankovića (51) čime je izazvao veliko zanimanje i kod susjeda u Srbiji. Emisija se pomno pratila, a Kesić je tijekom gostovanja rekao kako pretpostavlja što ga čeka:

- Samom činjenicom da gostujem tu ja sam izdajnik jer koji bi pravi Srbin, patriot, gostovao u emisiji Nedjeljom u 2 ikada - objasnio je.

Kesić je svojim gostovanjem izazvao val komentara, a i sam je Stanković na Facebook stranici emisije podijelio screenshot vijesti u kojoj su izvrijeđali Kesića.

- Malo reakcija iz susjedstva - napisao je pored objave Stanković i prikupio mnoštvo komentara podrške. 

Srpski medij koji je objavio članak u naslovu je napisao:

-  Koliko bijedan moraš biti da se ovako poniziš? Pogledajte što priča beskičmenjak Kesić - stoji u jednom, dok je u drugi naslovljen sa 'LJIGAVŠTINO LJIGAVA! Zoran Kesić se usred Zagreba, na HRT, najslinavije ulizivao Hrvatima, pljujući vlastitu zemlju!

Stanković je nakon najave Kesićevog gostovanja objavio i poruku koju je dobio od jedne časne sestre i napisao:

- Prijatelj nikada ne spava.

Najčitaniji članci