To je to što me zanima!

Srpski pjevač zaražen pobjegao iz bolnice, policija ga uhvatila

Pjevač je po izlasku rekao kako je ozdravio te je pohvalio doktore, no čini se da se nije najbolje razumio sa strukom i propisima jer ga je policija vratila na liječenje u Covid bolnicu.
Vidi originalni članak

Srpski pjevač Milan Obradović (58), poznatiji kao Miki Mećava, u ponedjeljak je pobjegao iz bolnice, iako je pozitivan na korona virus. Brojni mediji u regiji raspisali su se o pjevaču i njegovom neobičnom potezu, zbog kojeg je naišao na osude. On se pak nešto kasnije javio i pokazao izvjesno otpusno pismo te pokušao izgladiti nesporazum.

POGLEDAJTE VIDEO: Svadba žarište korone 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, samo dan kasnije policija ga je uhvatila i vratila u beogradsku Arenu, koja od novog vala virusa ponovno 'glumi' specijalnu bolnicu za zaražene u glavnom srpskom gradu. 

POKAZAO OTPUSNO PISMO Javio se srpski pjevač koji je imao koronu: 'Nisam pobjegao iz bolnice, pustili su me kući!'

Pjevaču se na teret stavlja kazneno djelo nepostupanja po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije, prenosi Blic, a u prvim izjavama po napuštanju Arene Mećava je zaključio kako mu je tamo smetala prašina te je pojasnio da ide doma i da nema razloga nikome se zbog toga opravdavati. 

- Bio je samo jedan liječnik koji nije odobravao moj odlazak. Sve je u redu. Ne osjećam se loše, ali nisam najbolje. Prvo sam otišao u bolnicu jer nisam htio da se moja obitelj seli u drugi stan. Terapiju nisam uzimao, ali ću se javiti svom liječniku. Sve će biti dobro. Nisam htio ugroziti svoje zdravlje. Samo to - otkrio je glazbenik po izlasku i pohvalio doktore, no čini se da se nije najbolje razumio sa strukom i propisima jer ga je policija nakon tri dana uhvatila i vratila na liječenje. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • slomigreed 16.07.2020.

    "Što se dogodilo: Bugarsko udruženje za patologiju zauzelo je stav da je testiranje korišteno za identifikaciju novog koronavirusa kod pacijenata "znanstveno besmisleno." To je došlo nakon što je predsjednik bugarskog udruženja za patologiju dr. Stoian Alexov rekao da europski patolozi nisu identificirali antitijela specifična za SARS-CoV-2."

  • slomigreed 16.07.2020.

    "Bugarsko udruženje za patologiju zauzelo je stav da je ispitivanje koje se koristi za identifikaciju novog koronavirusa kod pacijenata "znanstveno besmisleno".

  • Prcko_Vitaminčić 16.07.2020.

    Nije mu ništa, ali mora na prisilno liječenje...izgleda da je u Srbiji ukinuta dobra stara samoizolacija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare