Obavijesti

Show

Komentari 0

Javio se srpski pjevač koji je imao koronu: 'Nisam pobjegao iz bolnice, pustili su me kući!'

Javio se srpski pjevač koji je imao koronu: 'Nisam pobjegao iz bolnice, pustili su me kući!'
6

Otpušten sam jučer s Infektivne klinike na kućno liječenje uz određenu terapiju, kaže Miki Mećava, za kojeg se pričalo da je pobjegao iz bolnice. Kaže kako mu se stanje popravilo

VIDEO

Srpski pjevač Milan Obradović (58), poznatiji kao Miki Mećava, u ponedjeljak je pobjegao iz bolnice, iako je pozitivan na korona virus. Brojni mediji u regiji raspisali su se o pjevaču i tome što je napravio, zbog čega je naišao na osude. 

POGLEDAJTE VIDEO: Svadba žarište korone

Pokretanje videa...

Video vijesti 14.07.2020. 01:13

Prvotno Miki nije želio pokazati potvrdu iz bolnice. Želio je ići kući jer mu je u bolnici smetala prašina. I dalje je umoran, ali nema temperaturu. 

- Bio je samo jedan liječnik koji nije odobravao moj odlazak. Sve je u redu. Ne osjećam se loše, ali nisam najbolje. Prvo sam otišao u bolnicu jer nisam htio da se moja obitelj seli u drugi stan. Terapiju nisam uzimao, ali ću se sutra javiti svom liječniku. Sve će biti dobro. Nisam htio ugroziti svoje zdravlje. Samo to - otkrio je glazbenik neki dan.

Sad je želio stati na kraj negativnim komentarima pa je na društvenim mrežama objavio otpusno pismo. 

- Ovim putem se želim obratiti javnosti, a povodom mog liječenja od opake bolesti korona, kao i jučerašnjih naslova u novinama o navodnom bijegu iz bolnice. Osjećam potrebu da se obratim svima koji su bili uz mene, davali mi podršku i uz čiju pomoć sam sada mnogo bolje nego prije dva tjedna kad sam zakoračio na Infektivnu kliniku u Beogradu - započeo je pjevač dugu objavu.

Zahvalio se osoblju klinike te rekao što se točno dogodilo.

- Otpušten sam jučer s Infektivne klinike na kućno liječenje uz određenu terapiju. Na moje inzistiranje da svratim do Arene napraviti još neki test preventive radi Dr. Stevanović mi je rekao: 'Što se nas tiče ti si izliječen, dobio si određenu oralnu terapiju, a ti radi kako misliš da treba.' Otišao sam do Arene gdje sam uredno primljen i uz konzultaciju sa liječnicima shvatio sam da se na meni ništa neće raditi dok ne bude jutarnje vizite, a možda ni tada zbog velike gužve. Tamo su predivni uvjeti i kompletan prihvat lako zaraženih bolesnika je fenomenalan. Moram istaknuti nešto što je na moja pluća jako loše u tom trenutku utjecalo. To je prašina iz vojničkih deka i kreveta, a ja sam jako alergičan na prašinu - govori Miki.

S vremenom je počeo teško disati i nos mu se zatvorio te je zajedno s liječnicima zaključio da postoji mogućnost da će njegov ostanak u Areni biti loš za njegovo zdravlje. 

- Uredno sam se svima javio i otišao kući s maskom, vizirom i rukavicama. Samoizolirao sam se. Ovo govorim jer sam odgovoran i ozbiljan građanin ove države, i ne mogu dozvoliti da se tako zbijaju šale u vezi ovako ozbiljne bolesti, i ne bih nikada ugrozio nikoga - rekao je Miki. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin