To je to što me zanima!

Srpski predstavnik govorio je da neće pjevati zbog tragedija: 'Ovo je previše veselo za mene'

Srpski predstavnik pjevao je pjesmu 'Samo mi se spava', a ranije je otkrio da mu je teško nastupati zbog tragedija koje su se dogodile u Srbiji
Vidi originalni članak

Srpski prestavnik na Eurosongu Luke Black otpjevao je na sinoćnjem finalu Eurosonga svoju pjesmu 'Samo mi se spava', a u ranijem HRT-ovom prilogu je govorio o žrtvama pucnjava u beogradskoj osnovnoj školi i Mladenovcu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Osjećam se okej, koliko mogu, ovo je previše veselo za mene s obzirom na događaje koji su se dogodili u Srbiji. Moram biti profesionalan, ali mi nije baš do svega toga - rekao je Luke. 

IZ LIVERPOOLA Luke Black: 'Let 3 se najiskrenije obradovao mojem prolasku u finale, meni je drago zbog njih'

Na konferenciji za novinare u srijedu je rekao da je svoj nastup posvetio poginulima u tragediji i njihovim obiteljima, a iz istog razloga je otkazao i generalnu probu prije prvog polufinala. 

- Moj tim i ja bili smo šokirani kada smo čuli da se dogodila masovna pucnjava u osnovnoj školi od strane učenika. Žrtve su bile djeca te je to efekt leptira koji je samo okidač drugim ljudima u njihovom mentalnom zdravlju. Ovo je nešto što se nikada nije dogodilo u mojoj zemlji. Htio sam posvetiti svoj nastup Srbiji i ljudima koji su propatili zbog cijele situacije. Želim poručiti ožalošćenim obiteljima da ostanu jaki - poručio je.

Također, Luke je rekao da su ga tragične vijesti jako uzdrmale te da je plakao sat vremena i nije napuštao hotel, ali i da je dao sve od sebe za svoj nastup. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sanišajn 15.05.2023.

    Racuna se samo ono sto se dogodilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare