To je to što me zanima!

Šok u Srbiji: Iznenada umrla mlada glumica i model (30)

Mlađović je bila jedna od finalistica prvog izbora za 'Playboy djevojku godine' u Srbiji krajem 2011. godine, ali je ta titulu ipak pripala Soraji Vučelić...
Vidi originalni članak

Ivana Mlađović (30), epizodna glumica iz serije 'Selo gori, a baba se češlja', je preminula u stanu prijatelja u Kragujevcu, prenosi srpski Blic. Playboyeva zečica, koja je iz Kosovske Mitrovice, navodno se predozirala prevelikom količinom narkotika.

- Žao mi je što je izgubljen jedan mlad život tako tragično - rekao je Radoš Bajić, redatelj serije u kojoj se pojavila.

Kako prenose srpski mediji, glumičin zaručnik Miloš Kovačević ležao je pored nje te je bio životno ugrožen. Miloš je hitno prebačen u Klinički bolnički centar. Trenutno se oporavlja na intenzivnoj njezi i pri svijesti je. Ivani i Milošu je navodno zajednički prijatelj ostavio ključeve svog doma na tri dana. 

Ivana je bila jedna od finalistica prvog izbora za 'Playboy djevojku godine' u Srbiji krajem 2011., ali joj je titulu preotela Soraja Vučelić (31). Tada je Ivanin nastup obilježio gaf. Naime, pala joj je haljina te je u prijenosu uživo pokazala grudi., a gledatelji su je prozvali 'porno Mini Maus'. 

Dugo godina se bavila ritmičkom gimnastikom, a okušala se i u modelingu. Ivana je svojedobno rekla da obožava ići u shopping te da večernje sate provodi plešući uz R'n'B i dance glazbu. Najviše od svega, kako pišu srpski mediji, voljela je uzbuđenje i akciju.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • _petra_ 29.10.2018.

    pa mislim da i nije neki šok u srbiji

  • ivanvladoci 29.10.2018.

    Zašto šok, kome?

  • AljošaKapulica 29.10.2018.

    Kokein

Komentiraj...
Vidi sve komentare