Obavijesti

Show

Komentari 28

Šok u Srbiji: Iznenada umrla mlada glumica i model (30)

Šok u Srbiji: Iznenada umrla mlada glumica i model (30)
3

Mlađović je bila jedna od finalistica prvog izbora za 'Playboy djevojku godine' u Srbiji krajem 2011. godine, ali je ta titulu ipak pripala Soraji Vučelić...

VIDEO

Ivana Mlađović (30), epizodna glumica iz serije 'Selo gori, a baba se češlja', je preminula u stanu prijatelja u Kragujevcu, prenosi srpski Blic. Playboyeva zečica, koja je iz Kosovske Mitrovice, navodno se predozirala prevelikom količinom narkotika.

- Žao mi je što je izgubljen jedan mlad život tako tragično - rekao je Radoš Bajić, redatelj serije u kojoj se pojavila.

Kako prenose srpski mediji, glumičin zaručnik Miloš Kovačević ležao je pored nje te je bio životno ugrožen. Miloš je hitno prebačen u Klinički bolnički centar. Trenutno se oporavlja na intenzivnoj njezi i pri svijesti je. Ivani i Milošu je navodno zajednički prijatelj ostavio ključeve svog doma na tri dana. 

Ivana je bila jedna od finalistica prvog izbora za 'Playboy djevojku godine' u Srbiji krajem 2011., ali joj je titulu preotela Soraja Vučelić (31). Tada je Ivanin nastup obilježio gaf. Naime, pala joj je haljina te je u prijenosu uživo pokazala grudi., a gledatelji su je prozvali 'porno Mini Maus'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💇‍♀️🍑

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

Dugo godina se bavila ritmičkom gimnastikom, a okušala se i u modelingu. Ivana je svojedobno rekla da obožava ići u shopping te da večernje sate provodi plešući uz R'n'B i dance glazbu. Najviše od svega, kako pišu srpski mediji, voljela je uzbuđenje i akciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin