To je to što me zanima!

Srušen Netflixov rekord: U tri dana film gledalo 30 mil. ljudi

Sandler koji je prije dvije godine potpisao svoj drugi četverogodišnji ugovor s Netflixom, udružio se s Jennifer Aniston u komediji o paru iz New Yorka koji se nađe upleten u misterij oko smrti starijeg milijardera
Vidi originalni članak

Novi film Adama Sandlera (52) 'Misteriozno ubojstvo' (Murder Mystery) srušio je Netflixov rekord kad je riječ o broju ljudi koji su ga pogledali, javlja Independent.

Sandler koji je prije dvije godine potpisao svoj drugi četverogodišnji ugovor s Netflixom, udružio se s Jennifer Aniston (50) u komediji o paru iz New Yorka koji se nađe upleten u misterij oko smrti starijeg milijardera tijekom putovanja po Europi.

Iako kritičari već dugo Sandlera ne hvale, publika ga očito obožava, naročito ona Netflixova. Prema pisanju Varietyja, u svega tri dana film je na Netflixu pogledalo skoro 30,9 milijuna korisnika.

Dosad je rekord držao film 'Bright' Willa Smitha (50) koji je u prva tri dana pogledalo 11 milijuna ljudi.

Stručnjaci za film napominju da se broje samo pregledi korisnika koji su pogledali 70 posto filma. Prema predviđanjima Netflixa, 'Murder Mystery' mogao bi nadmašiti i 'Bird Box', koji je u prvih mjesec dana pogledalo 80 milijuna ljudi, 'Triple Frontier' s 52 milijuna te 'The Highwaymen' koji je u 30 dana privukao 40 milijuna gledatelja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Vage i Djevice ne idu skupa

Idi na 24sata

Komentari 2

  • malaaa23 22.06.2019.

    Meni je on super.

  • kajzer/soze/80🇷🇸 20.06.2019.

    Konačno i Adam da uspe,posle toliko promašenih filmova...Aniston mi nije neka fatalna,ali ima smisla za humor...

Komentiraj...
Vidi sve komentare