To je to što me zanima!

Hurley se udala prije tri godine, a nije platila 76 tisuća kn crkvi

Vikar crkve u kojoj se Elizabeth Hurley udala kaže da još očekuje da mu glumica, koja je objavila da se rastaje, plati 76 tisuća kuna koje mu duguje za najam crkve
Vidi originalni članak

Nakon što je u javnosti odjeknula vijest da se Elizabeth Hurley (45) rastaje od supruga zbog igrača kriketa Shanea Warnea (41), vikar John Partington iz crkve St. Marty gdje je glumica u ožujku 2007. godine sklopila brak, izjavio je da još uvijek očekuje da mu plati oko 76 tisuća kuna koliko mu duguje za najam crkve. Ceremonija vjenčanja održana je na imanju Sudeley Castle koji je u vlasništvu njezinog prijatelja Henryja i njegove majke. Sue Williams koja je zadužena za crkvene financije rekla je da nikada još nisu imali slučaj da netko nije platio troškove, a nakon vjenčanja nisu dobili ni donaciju koju su očekivali.  Nakon ceremonije u Gloucestershieru, Elizabeth i njezin uskoro bivši suprug Arun Nayari (45) pozvali su više od tisuću ljudi na trodnevne svetkovine u Jodhpuru. Glumica je tada troškove platila tako što je prodala ekskluzivne fotografije i detalje s vjenčanja. Njezin bivši dečko Hugh Grant nedavno ju je posjetio u njezinom domu u Londonu gdje je proveo nekoliko sati kako bi joj pružio podršku. Glumica nije sklopila predbračni ugovor s Nayarom te zbog toga želi brzu rastavu kako bi sačuvala svoj novac, a navodno je odlučila i posjetiti njegovu obitelj kako bi im se ispričala zbog rastave.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • HectorTheGreat 17.12.2010.

    da je to ozbiljna crkva nebi niti bila na renti niti bi vjencala raspustenicu jel? a oni bi pride jos i donaciju,,, kakva bahatost!

  • Allen Birtić 17.12.2010.

    ja im ne bi platio... đubrad bi samo da skuplja pare na kome stigne...

  • Miss Sunshine 16.12.2010.

    i zamisli..crkva nakon 3 godine progovori javno o tome...pa pitam se zašto

Komentiraj...
Vidi sve komentare