To je to što me zanima!

Stallone baš kao Kardashianke: U novoj emisiji kćeri uči pušiti te im daje brojne ljubavne savjete

U traileru se glumca predstavlja kao 'običnog čovjeka' pa tako će gledatelji moći gledati Stallonea koji češlja mačku, druži se s prijateljima i daje savjete svojim kćerima
Vidi originalni članak

Američki glumac Sylvester Stallone (76) snimio je svoj reality TV show zvan 'The Family Stallone', koji kreće s prikazivanjem u četvrtak na Paramount+ streamingu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Legendarni glumac u svoj je dom pustio kamere i one su pratile sva zbivanja u obitelji Stallone. Njegova emisija slična je onoj koja je proslavila obitelj Kardashian

ROMANTIČNA VEČERICA Kanye šetao s novom ženom, a njezine grudi se 'nazirale' ispod majice: Nije nosila grudnjak...

U traileru se glumca predstavlja kao 'običnog čovjeka' pa tako će gledatelji moći gledati Stallonea koji češlja mačku, druži se s prijateljima i daje savjete svojim kćerima.

Sylvester Stallone u showu ponajviše vremena provodi s kćerima Sophijom (26), Sistine (24) i Scarlet (20), kojima stalno drži lekcije o ljubavnom životu, odnosno pokušava ih držati što dalje od muškaraca te im daje vojnu obuku, poduke o pušenju cigara i razne životne savjete.

Fokus showa zapravo i nije samo na Sylvesteru, već je i na njegovim kćerima koje su predstavljene svaka na svoj način. Sophiju predstavljaju kao 'srce' u obitelji, Sistine je 'ona koja voli riskirati', a Scarlet je 'ona koja krade scene'. Isto tako, dio showa je i Stalloneova supruga Jennifer s kojom je već 26 godina braku, a koju u obitelji nazivaju 'kraljicom'.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Adisibio 17.05.2023.

    76 godina ima, a zategnut je više nego guma na gaćama.

  • 17.05.2023.

    Kako lose izgleda ,nekad sam voljela ovog glumca.

  • 17.05.2023.

    Neka ih nauči da vole i prihvate sebe da im se ljudi ne smiju kao njemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare