To je to što me zanima!

Stallone ostavio suprugu preko pisma, a zatim se predomislio

Ljubavna priča Sylvestera Stallonea i Jennifer Flavin traje od 1988. godine, ali je imala uspona i padova. Rocky ju je ostavio putem pisma 1994. jer je imao drugi pa se godinu dana nakon predomislio i vratio joj se
Vidi originalni članak

Legendarni glumac Sylvester Stallone (72), poznatiji kao Rambo ili Rocky, s obitelji je trenutačno na odmoru u Hrvatskoj. Sa sobom je poveo obitelj, suprugu Jennifer Flavin (50) i kćeri Sistine Rose (21), Sophiju Rose (22) i Scarlet Rose (17). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Još 1988. godine Rocky je upoznao atraktivnog modela. Njoj je bilo tek 19, a njemu 42. Počeli su izlaziti, a Stallone je tad već imao dva propala braka. 

Međutim, ljubav im je cvjetala do ožujka 1994. kad je Rocky prekinuo s njom preko pisma, umjesto licem u lice. Pismo je imalo šest stranica u kojemu je glumac objašnjavao zašto ju ostavlja nakon pet godina veze. 

- Jako sam plakala. Ne možeš nekoga ostaviti preko pisma nakon toliko godina. Nije da bih da molila da se pomirimo. Samo sam željela razgovarati - rekla je Jennifer tad medijima. 

Ipak, Jennifer je znala pravi razlog zašto je glumac prekinuo s njom. Imao je aferu s drugim modelom, Janice Dickinson (64). Jedno vrijeme se pričalo da je otac njezine kćeri Savannah zapravo Stallone. Jennifer je tu dramu nazvala 'najgorom noćnom morom svake žene'. 

Dok su bili 'na pauzi', Sylvester je rekao da je Jennifer napravila promjenu u njegovom životu, ali je isto naglasio da je to bila 'veza bez obaveza'. 

- Nisam naivna. Znala sam da bi on mogao varati. Bilo mu je 45 godina, ne mogu ga mijenjati - rekla je tad Jennifer. 

Sve što je Stallone imao s Janice Dickinson, prekinuo je. Išao je na DNK test i dokazalo se da dijete nije njegovo. Tad se Stallone nalazio s mnogo djevojaka, pogotovo modela, poput Cindy Crawford (53)... S Angie Everhart (49) je bio čak i kratko vrijeme zaručen, ali nije potrajalo.

Nakon godinu dana tulumarenja, Stallone se pomirio s Jennifer na ljeto 1995., a već sljedeće godine rodila im se kći Sophia. U svibnju 1997. par se vjenčao u Londonu. 

- Dvije predivne stvari su mi se dogodile u posljednjih godinu dana. Rodila mi se predivna kći Sophia Rose i sad sam se oženio s Jennifer, koja je odlična majka i znam da će biti još bolja supruga - rekao je Sylvester na vjenčanju. 

Par sad ima tri kćeri, Sistine, Sophiju i Scarlet, dok Silvester iz prvog braka ima Seargeoha (40) koji ne živi s njima u kući, a sin Sage preminuo je 2012. godine od srčanog udara. 

- Sve u mojoj kući je žensko. Igračke, kućna pomoćnica, svi psi. Jedan pas je spolno neutralan. Ja sam sljedeći. Ali nikad nisam imao više zabave. Trebalo mi je 19 godina da shvatim da je žena uvijek u pravu - rekao je Slyvester prije dvije godine za Telegraph

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 05.07.2019.

    rambo legenda

  • 05.07.2019.

    Mislim da pamela anderson za njega govorila da joj se upucavao ali da nije htjela u harem

  • 05.07.2019.

    Sto se tice zene, ima srecu sto je naisao na takvu a sto se tice imidza kauboja, katastrofa?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare