To je to što me zanima!

Stalloneovi na Hvaru: Častili se večerom u skupom restoranu...

Nakon Splita, Drvenika Velikog i Šolte, obitelj Stallone smjestila se na Hvaru te uživala u poznatom restoranu gdje cijene jela dosežu i do nekoliko tisuća kuna
Vidi originalni članak

Sretan rođendan mojoj Americi! Žao mi je što nisam s tobom sada, ali obećavam da ću nadoknaditi propušteno kad se vratim, napisala je Rambova kći, Scarlet Stallone (17).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac Sylvester Stallone (72) u Hrvatsku je došao na godišnji odmor sa suprugom Jennifer Flavin (50) i kćerima Sistine Rose (21), Sophijom Rose (22) i Scarlet Rose (17). Četvrtak je vesela družina koristila za krstarenje po dalmatinskim otocima. Kćer Sistine sa svojim je fanovima na Instagramu podijelila fotografiju s broda čiji je najam milijun kuna tjedno. Osim što su njihovi pratitelji oduševljeni kako izgleda naša obala iz njihovog objektiva, pohvalili su i izgled plavokosih ljepotica.

- Divne ste. Svaki put kad objavite novu fotografiju, ne mogu je baš dugo gledati jer bih oslijepila od tolike ljepote. Vidi se da uživate - bio je jedan od komentara.

RAMBO U HRVATSKOJ Tjedni najam jahte čak milijun kuna: Ima saunu, jacuzzi i kino

Nakon cijelodnevnog kupanja na jednoj od naljepših plaža Jadrana, Zlatnom ratu, obitelj je popodnevne sate provela na Hvaru te večerala u poznatom restoranu Garifulu gdje cijene jela mogu iznositi i do 2000 kuna. 

Obitelj je do sad posjetila Split, otoku Drvenik Veli, Šoltu, a trenutno su usidreni na Hvaru. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Hrvat1979 07.07.2019.

    Sta mi citamo sve!

  • Max29Mir 06.07.2019.

    On jede na svoj račun i plača pošteno zarađenim novcem,njegovim...dok gnusovi sa Markovog trga isto tako se časte i žderu po skupim restoranima samo kaj to mi plaćamo.

  • 05.07.2019.

    Dobre ih je napravio što je da je

Komentiraj...
Vidi sve komentare