To je to što me zanima!

Stalno se mire i prekidaju: Phil Collins i bivša su opet zajedno?

IZGLEDALI SU ZALJUBLJENO Strani mediji pišu da je među njima opet proradila kemija. Dok je Orianna pričala, Phil ju je zaljubljeno gledao. Nakon toga zajedno su pozirali
Vidi originalni članak

Phil Collins (66) i Orianne Cevey (44) rastali su se prije osam godina. Švicarka i glazbenik pojavili su se zajedno na konferenciji, a izgledali su jako prisno.

Strani mediji pišu da je među njima opet proradila kemija. Dok je Orianna pričala, Phil ju je zaljubljeno gledao. Nakon toga zajedno su pozirali.

Upoznali su se 1994. godine, a vjenčali 1999. Kad su se rastali, Collins je Orianni 'iskeširao' čak 46 milijuna dolara (oko 300 milijuna kuna).

Collins se ženio tri puta -  s Andreom Bertorelli bio je u braku pet godina, a s Jill Travelman dvanaest. Iako ga mnogi zbog ljubavnog života osuđuju, Phil kaže da ga nije briga.

- Ljudima je to neobično. Ja mislim da je to prekrasno - izjavio je kad se prvi put pomirio s Oriannom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • negdjedaleko 21.10.2017.

    ‘ Mnogi ga osuđuju zbog ljubavnog života ‘ - zar je važno što drugi misle - obično oni koji osuđuju zavide što ne znaju urediti svoj život i počistiti svoja g...a , svatko sretan i zadovoljan ne gura nos u tuđi život - nego živi svoj

  • rashomonn 19.10.2017.

    Vratila mu se da mu uzme i drugu polovinu imovine.

  • emilzatopek 19.10.2017.

    Iskeširao se, sad mu je sve jedno. To je ljubav, strast, ima kemije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare