To je to što me zanima!

Stanari ignoriraju Avu: Spava na podu, nitko s njom ne priča

Željko stalno ponavlja da ga je Ava samo iskoristila, a Vendi kojoj je starleta vjerovala, prva joj je okrenula leđa. Jedino je Soraja i Sindi ne žele izbjegavati
Vidi originalni članak

Iako se starleta prema svim stanarima kuće Velikog Brata trudila biti korektna, nakon što je Vesna Vukelić Vendi sa stanarima započela priču o planu Ave Karabatić za pobjedu, uspjela je skoro sve okrenuti protive nje. Željko stalno ponavlja da ga je Ava samo iskoristila, a Vendi kojoj je starleta vjerovala, prva joj je okrenula leđa. 

Jedino Soraja i Sindi ne žele sudjelovati u napadima na Avu, a i Milić je otvoreno stao na njezinu stranu. 

Kako se po cijeli dan priča samo o njoj i upućuju joj se ružne riječi, Ava je odlučila da neće spavati u krevetu već si je napravila krevet pored ispovjedaonice. U jednom trenutku prišao joj je Slavko i pokušao je utješiti. 

- Ovo te previše opterećuje. Kad izađeš odavde i kad prođe malo vremena, drugačije ćeš gledati na sve što se događalo ovdje. Ovo sad je jedan period koji će proći. Nijedan problem ne traje vječno - poručio je Slavko Avi koja je u rukama držala sliku svojih roditelja. 

Idi na 24sata

Komentari 102

  • user_47332 22.04.2013.

    ni ovo joj neće pomoći da se opameti. najlakše joj je šlihtati se nekome i pričati o velikim emocijama. ava je spremna na sve i nije ju briga dok joj donosi novac. jadnica u glavi

  • sultanija_pusa 21.04.2013.

    Tko visoko leti,taj nisko pada.

  • chelseaMG 21.04.2013.

    nemreš preko kreveta do trona. treba imati taktiku, a to mogu pametni. jbg, ava ispadaš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare