To je to što me zanima!

Stanija je pokazala tange na placu: Trebalo joj više hrane

Ne mogu se skinuti, ispod ovog topića nemam ništa, a dolje imam tange, rekla je Stanija, ali kako prodavač nije odustajao, starleta je pokazala kakve gaćice ima
Vidi originalni članak

Prodavač na placu tražio je Staniju da se skine kako bi osigurala što više hrane za svoje farmere. Stanija Dobrojević nije potpuno pristala na zahtjev. 

- Ne mogu se skinuti, ispod ovog topića nemam ništa, a dolje imam tange - rekla je Stanija, ali kako prodavač nije odustajao, starleta je pokazala kakve gaćice ima. 

- Pogledajte koliko su tanke - rekla je Stanija i spustila tajice da bi pokazala što nosi ispod njih. Filip Panajotović dodao je da se Stanija ne može skinuti, ali da to umjesto nje može učiniti on. 

Stanija pažnju farmera izaziva bez obzira na to što kaže. Za ručkom, koji je reality zvijezda prvi put sama napravila, Ekrem Jevrić započeo je razgovor o seksu maloljetnika.  Pjevač hita 'Kuća pos'o'  procijenio je da je Stanija sigurno izgubila nevinost s 13 ili 14 godina. 

- Meni mama nije dala da pomislim na seks do 18. godine. Do tad sam se čuvala. Danas se djevojčice seksaju s 13 ili 14 godina - izjavila je Stanija te dodala da bi se sve djevojke trebale ugledati u nju te ne ulaziti u seksualne odnose prije 18. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • zagi0811 27.10.2013.

    ova dijevojka je spremna svasta ucinit za minut slave

  • Palamudan 19.07.2013.

    starleta_kurveta

  • st_1950 29.06.2013.

    pa eeej di si stanija sta ima nova, nismo te odavno vidili, odnosno citali o tebi

Komentiraj...
Vidi sve komentare