To je to što me zanima!

Stanija: 'Prije bih se odrekla diplome nego stražnjice i grudi'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Akademski sam građanin, imam diplomu, skuplja tamo prašinu, tvrdi srpska starleta koja često svoje Instagram pratitelje oduševi nestašnim, golišavim fotografijama
Vidi originalni članak

Srpska starleta i bivša natjecateljica kontroverznog reality showa 'Zadruga', Stanija Dobrojević (36), svako malo oduševi svoje pratitelje na Instagramu golišavim fotografijama, a tijekom gostovanja u emisiji 'Ami G Show' otkrila je da bi se prije odrekla diplome nego silikona.

POGLEDAJTE VIDEO: Stanija na Instagramu provocira pratitelje nestašnim fotografijama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tijekom emisije, voditelj Ognjen Amidžić svojim je gostima postavljao zanimljiva pitanja u igri koju nazivaju 'Što bi radije?'. Jedno od pitanja bilo je i za Staniju. Pitanja je glasilo što bi radije, da nema stražnjicu i grudi ili da nema diplomu državnog fakulteta.

Stanija je bez razmišljanja odgovorila da bi se prije odrekla diplome nego silikona.

- Iskreno da vam kažem ja jesam završila državni ekonomski fakultet, ali sve što sam u životu stvorila, napravila, zaradila, apsolutno nema nikakve veze s mojom diplomom. Mogla sam i bez nje.- rekla je iskreno Stanija te nadodala da može vratiti vrijeme ne bi išla na državni fakultet, možda bi završila neki privatni jer je brže.

NAVODNO SE I UDAJE? Stanija za pratitelje skinula grudnjak: 'Sretan mi rođendan'

Rekla je i da je sada neko drugo vrijeme u kojemu se treba brzo specijalizirati za određeno područje te da nije potrebno trošiti četiri godine života na učenje za nešto što ti poslije ne treba.  

Inače, ova starleta rođena je u Virovitičko-podravskoj županiji. Obitelj je početkom rata živjela u Voćinu, odakle su otišli u Okučane, no pobjegli su u Srbiju kad je počela operacija Bljesak.

VRUĆI KADROVI Stanija pozirala pod tušem: Svi su gledali u grudi i stražnjicu...

Stanija je poznata po plastičnim operacijama i sudjelovanjem u srpskim realityjima. Okušala se na 'Farmi', ali i u 'Zadruzi', a sada se pohvalila i napretkom vlastite firme 'Stanija Organic'.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • kung fu panda 26.03.2021.

    Sve troje joj je umjetno i kupljeno kod nje su jedino vaske domaće

  • nomistakes 26.03.2021.

    prošla "od prve" 😉

  • mexpert 26.03.2021.

    gallina je barem iskrena

Komentiraj...
Vidi sve komentare