Show

Komentari 23

Stanija: 'Prije bih se odrekla diplome nego stražnjice i grudi'

Stanija: 'Prije bih se odrekla diplome nego stražnjice i grudi'

Akademski sam građanin, imam diplomu, skuplja tamo prašinu, tvrdi srpska starleta koja često svoje Instagram pratitelje oduševi nestašnim, golišavim fotografijama

Srpska starleta i bivša natjecateljica kontroverznog reality showa 'Zadruga', Stanija Dobrojević (36), svako malo oduševi svoje pratitelje na Instagramu golišavim fotografijama, a tijekom gostovanja u emisiji 'Ami G Show' otkrila je da bi se prije odrekla diplome nego silikona.

POGLEDAJTE VIDEO: Stanija na Instagramu provocira pratitelje nestašnim fotografijama

Tijekom emisije, voditelj Ognjen Amidžić svojim je gostima postavljao zanimljiva pitanja u igri koju nazivaju 'Što bi radije?'. Jedno od pitanja bilo je i za Staniju. Pitanja je glasilo što bi radije, da nema stražnjicu i grudi ili da nema diplomu državnog fakulteta.

Stanija je bez razmišljanja odgovorila da bi se prije odrekla diplome nego silikona.

- Iskreno da vam kažem ja jesam završila državni ekonomski fakultet, ali sve što sam u životu stvorila, napravila, zaradila, apsolutno nema nikakve veze s mojom diplomom. Mogla sam i bez nje.- rekla je iskreno Stanija te nadodala da može vratiti vrijeme ne bi išla na državni fakultet, možda bi završila neki privatni jer je brže.

Rekla je i da je sada neko drugo vrijeme u kojemu se treba brzo specijalizirati za određeno područje te da nije potrebno trošiti četiri godine života na učenje za nešto što ti poslije ne treba.  

Inače, ova starleta rođena je u Virovitičko-podravskoj županiji. Obitelj je početkom rata živjela u Voćinu, odakle su otišli u Okučane, no pobjegli su u Srbiju kad je počela operacija Bljesak.

Stanija je poznata po plastičnim operacijama i sudjelovanjem u srpskim realityjima. Okušala se na 'Farmi', ali i u 'Zadruzi', a sada se pohvalila i napretkom vlastite firme 'Stanija Organic'.

Najčitaniji članci