To je to što me zanima!

Stankicu iz 'Savršenog' vrijeđali su i optužili za krađu dečkiju, ona je sve prijavila policiji

Taj profil je već dugo poznat u MUP-u Republike Srpske, čak postoji i optužnica koja je podignuta u tužilaštvu, ne zbog ovako malih gnjusnih stvari (za mene ni ovo nisu male stvari) već ozbiljnih prijetnji, kaže
Vidi originalni članak

Hvala vam što ste mi sinoć poslali pregršt poruka podrške i slike lažnog profila koji piše razne uvredljive stvari na moj račun te što ste prijavljivali isti profil i savjetovali me što da radim, napisala je Stankica Stojanović (36), natjecateljica showa 'Gospodin Savršeni'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na službenom Instagram profilu spomenutog reality showa osvanuo je komentar u kojem se Stankica optužuje za nemoral i da je pokušala prijateljici ‘ukrasti’ dečka. Banjalučanka se oglasila o ovom slučaju. 

- Taj profil je već dugo poznat u MUP-u Republike Srpske, čak postoji i optužnica koja je podignuta u tužilaštvu, ne zbog ovako malih gnjusnih stvari (za mene ni ovo nisu male stvari) već ozbiljnih prijetnji koje sam dobivala, pa je tužilaštvo odlučilo da se podigne prijava - rekla je pa dodala: 

- Ono što je meni bitno i želim to podijeliti s Vama je to da ako se nađete u ovakvoj situaciji nikad ne šutite. Ja sam sudjelovala u nekim projektima da se taj zakon ubrza i da napokon postoji zaštita za ljude na socijalnim mrežama. Da ne može svaka isfrustrirana osoba pisati razne laži i uvrede vulgarnog sadržaja. 

SPECIJAL 'A SAD... DJEVOJKE!' U neobjavljenim snimkama 'Gospodin Savršeni' je priznao Polini: 'Želim se boriti za tebe!'

Stankica je svjesna da se zbog realityja izložila javno, i spremna je kaže na sve dobre i loše kritike, ali postoji i granicu. Zahvalila je divnim ljudima koji su prepoznali razliku između kritike i gnjusne vulgarnosti.

- Danas ženu kad želite uvrijediti samo kažete da je kurva i mislite da ste se riješili svih svojih nesreća i frustracija. Na žalost, trebate kopati dublje po sebi i samo po sebi. Ali to je naporan i težak put… - završila je Stankica svoje priopćenje.

POGLEDAJTE OSMU EPIZODU TARIKA I BUKIJA

Idi na 24sata

Komentari 11

  • vava5 27.04.2022.

    Zašto si rekao koja je djevojka pobjednica?Jadno..

  • predsjednica 25.04.2022.

    Stankica je pobjedila, provjerena informacija od jedne od ucesnica showa

  • kokaizpotoka 25.04.2022.

    Jadni ukradeni dečki, nisu ni znali šta im se dešava

Komentiraj...
Vidi sve komentare