To je to što me zanima!

Stanković najavio novog gosta, gledatelji oduševljeni: 'Bravo! Više kulture, a manje politike...'

Nema šanse da skupi 500 lajkova, napisao je Aleksandar na društvenim mrežama te je vrlo brzo skupio hrpu pozitivnih reakcija
Vidi originalni članak

Urednik i voditelj 'Nedjeljom u 2', Aleksandar Stanković (53) na službenoj Facebook stranici emisije najavio je novog gosta.

- Nema šanse da skupi 500 lajkova. Najbolji europski glumac ( prema izboru Europske filmske akademije) Zlatko Burić-Kićo gost Nu2 - napisao je Stanković te je vrlo brzo skupio hrpu pozitivnih reakcija.

'Bravo Aco! Ovaj put je gost genijalan. Više kulture, a manje politike. 'Legenda', 'Odlično', 'Bravo', 'Genijalan gost', pisali su gledatelji.

VELIKI INTERVJU ZA 24SATA Zlatko Burić o ulozi života za europskog Oscara: 'Policija nam je prekinula party nakon filma'

Kićo će, javlja HRT, govoriti o svojoj vezi s Hrvatskom, o tome zašto još uvijek glumi u malim, nezavisnim kazališnim projektima te što to Danska ima, a Hrvatska nema i obrnuto.

Osječki glumac dobio je u prosincu prošle godine europskog Oscara, Europsku filmsku nagradu (EFA) za najbolju mušku ulogu. Burić, koji dugo glumi u Danskoj, pobijedio je ulogom u crnoj komediji 'Trokut tuge' švedskog redatelja Rubena Ӧstlunda. U tom filmu, Kićo utjelovljuje pitoresknog istočnoeuropskog tajkuna.

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 19.04.2023.

    A naciju kultura zanima ,mo'š mislit' gledanost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare