To je to što me zanima!

Stanković najavio novog gosta, ljudi mu savjetuju: Ovaj ti neće ništa reći! Zovi redare u studio

Acina objava prikupila je u sat vremena više od osamdeset komentara, uglavnom negativnih
Vidi originalni članak

Urednik i voditelj Aleksandar Stanković (53) najavio je na društvenim mrežama kako će novi gost 'Nedjeljom u dva' biti Nenad Janković, odnosno Nele Karajlić (60).

Stankovićeva objava prikupila je u sat vremena više od osamdeset komentara, uglavnom negativnih.

EMISIJA 'NEDJELJOM U DVA' Stanković najavio novog gosta, gledatelji oduševljeni: 'Bravo! Više kulture, a manje politike...'

'Ovaj će se nalaprdati, a riječi neće reći', 'Ovo će biti interesantno', 'Zovi i onog drugog i četiri redara u studio', pisali su pratitelji.

Podsjetimo, donedavno je trajala javna svađa između Neleta Karajlića i Seje Sexona zbog autorskih prava. Sejo je zabranio da mu nekadašnji kolega iz benda, Zabranjenog pušenja, izvodi njegove pjesme. Žestokih reakcija bilo je s obje strane.

- Dajem na uvid samo dio medijskih istupa i eskapada, koji su skupljeni za potrebe sudskog procesa, a tu je i simpatična fotomontaža s kokardom, koja najbolje govori što o Neletovim političkim pozicijama, višegodišnjem govoru mržnje te parolama i pjesmama koje veličaju presuđene ratne zločince misli naša javnost i publika - objavio je Zabranjeno pušenje, čije je ime zaštitio Sejo Sexon, pa nastavku dodaje:

- Uz ove i ovakve stavove i istupe na koje me već duže vrijeme upozoravaju, moje obrazloženje te za mene najdublji i najbitniji razlozi zašto ne želim da moja djela koristi dr. Nele Karajlić, nalaze se na žalost i na njegovu sramotu, na brojnim sarajevskim grobljima, gdje leže kosti 11 000 Sarajlija koje su, uz četiri godine izgladnjivanja i terora, poubijali upravo likovi koje je dr. Nele godinama veličao u svojim pjesmama i intervjuima i koji su uz sve učinjeno zlo, 1996. po dolasku SFOR-a i uspostavi mira prisilili na iseljenje gotovo sve Srbe iz Federacije BiH i potakli pravedni i osvetnički gnjev dr. Karajlića, ovjekovječen u ideji da ponovo ukreše tenk kojim će se konačno vratiti u Sarajevo.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ivanos007 07.09.2023.

    I ja sam postao jako depresivan, dok je trajala NU2. No počeo sam se oporavljati od kad je nema, no tu i tamo me štrecne kad ga vidim u reklami. Od sada gasim Tv u terminu od 14,00-15,00. Moje zdravlje je ipak preče.

  • JA SAM TAJ 03.06.2023.

    Ogavan lik koji je bio za vrijeme rata bez imalo kritike prema tadašnjoj politici Srbije a sada bi ga trebalo slušati kako je on od uvijek za mir i ljubav. Puno bi mi bilo lakše slušati nekoga tko je ostao dosljedan srpskim težnjama nego ovoga koji će sada glumiti finjaka. Vjerojatno bi me to tjeralo na povraćanje tako da ću radže gledati obrazovni program rtl-a ženim sina.  

  • Miške 03.06.2023.

    Sve neke čudne likove

Komentiraj...
Vidi sve komentare