To je to što me zanima!

Stari šarmer Clinton 'škicao' je Kelly Clarkson na inauguraciji

ODMJERIO JE OD GLAVE DO PETE Ona je pjevala, a on se nagnuo mimo čovjeka ispred sebe kako bi je bolje promotrio. Zbog te geste ispao je glavna 'faca'
Vidi originalni članak

Kad se pročulo za njegovu aferu s Monicom Lewinsky (39) malo tko je bio šokiran. Bill Clinton (66) nikada nije pretjerano krio fascinaciju lijepim ženama. Stari se šarmer opet pokazao u punom sjaju i jednostavnom gestom oduševio mnoge. 

Dok je Kelly Clarkson (30) na inauguraciji Baracka Obame (51) pjevala 'Ma Country 'Tis of Thee', Bill  je iskoristio priliku da 'škicne' pjevačicu. Ona je pjevala, a on se nagnuo mimo čovjeka ispred sebe kako bi je odmjerio od glave do pete. 

Producent Doug Gordon uočio je Billov potez i na Twitteru objavio fotografiju bivšeg američkog predsjednika koji je, pokraj svih zvijezda koje su pjevale na inauguraciji, ispao glavna 'faca'. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ivanfilip 22.01.2013.

    Kaj može nego gledati!

  • WOMANIZER 22.01.2013.

    ma sram ga i stid bilo, kako je samo mogao! :P

  • ZOOM_1 22.01.2013.

    Uuuuu, zamisli, nagnuo se u stranu da vidi žensku kako pjeva, strašno! Stvarno ne kužim zašto je to napravio, pa jel mu nije bilo zanimljivije buljiti u glavurdu onog sivonje ispred sebe?

Komentiraj...
Vidi sve komentare