To je to što me zanima!

Starleta želi upoznati sina (17) s ocem: Nikad se nisu vidjeli...

Ona zna gdje Dwight živi, tako da joj nije problem otići do njegove kuće. Međutim, bilo bi joj draže kada bi Dwight bio počasni gost na Harveyjevoj rođendanskoj zabavi. Nije niti tu opciju izostavila, kaže izvor blizak starleti
Vidi originalni članak

Starleta Katie Price (41) planira se nenajavljeno pojaviti u kući nogometaša Dwightea Yorkea (48) povodom 18. rođendana njihovog sina Harveya, piše Mirror. Katie očajno želi da njezin najstariji sin upozna tatu, od kojeg ga je odvojila čim se rodio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ona zna gdje Dwight živi, tako da joj nije problem otići do njegove kuće. Međutim, bilo bi joj draže kada bi Dwight bio počasni gost na Harveyjevoj rođendanskoj zabavi. Nije niti tu opciju izostavila - rekao je izvor blizak starleti. 

Katie je već ranije izrazila želju da joj sin upozna oca. 

- Željela bih da mu pozvoniti na vrata i pojaviti s s Harveyem, kako bi ga Dwight vidio. To želim učiniti i učinit ću - rekla je Katie. Dodala je kako Harvey očajnički želi vidjeti svoga oca. 

U BANKROTU Starleta je sad očajna: Selfije s fanovima naplaćuje 440 kuna

Starleta puno vremena provodi s Harveyem, a zajedno su proveli i Novu godinu. Također, htjela je kćeri Bunny (5) i Princess Tiammi (12) te sina Jetta (6) povesti na odmor u Tajland, ali su se njezini bivši partneri protivili da djeca izostaju s nastave. Brinuli su se da se neće vratiti na vrijeme dok počne drugo polugodište.

Starleta je nedavno i bankrotirala, ali od luksuznog života ne odustaje. Leti na prvorazrednim sjedalima,a želi i opet otići pod nož, iako su je plastične operacije unakazile.

- Bila je toliko često na operacijskom stolu i pod anestezijom, da je to u njezinu slučaju već toksično i može izazvati ozbiljne povrede mozga i moždanih ćelija. Također riskira mogućnost dobivanja kožnih bolesti, koža joj može početi trunuti i može doći do oštećenja mišića na licu, vidljivih ožiljaka i prestanka cirkuliranja krvi ispod kože - rekao je kirurg Marko Ho Asjoe za magazin Closer te naglasio da Katie nikada neće izgledati normalno. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ivanna_1_1 08.05.2020.

    Nemojte se rugat jadnom momku..nije on kriv sto ima takvu mater!!! Malo se informirajte...pa vidite da nije zdrav momak. Rodjen je slijep, ima autizam i Prader Willi sindrom!!!

  • barba1 06.02.2020.

    A koliko traje edukacija za zanimanje starleta?

  • dantejebo 06.02.2020.

    4 djece, pretpostavljam i 4 različita oca

Komentiraj...
Vidi sve komentare