Show

Komentari 23

Starleta je sad očajna: Selfije s fanovima naplaćuje 440 kuna

Starleta je sad očajna: Selfije s fanovima naplaćuje 440 kuna

Katie je ovaj put posebno ciljala na muškarce koji žele njezinu fotografiju. Ona misli da čak njezine snimke šminkanja vrijede 500 kuna, ali se njezini prijatelji brinu što će učiniti sljedeće, rekao je izvor blizak Price

Starleti Katie Price (41) prijeti bankrot te je u teškoj novčanoj situaciji. Nakon što je svojim pratiteljima naplaćivala satove šminkanja, sada traži da joj dodatno plate 440 kuna ukoliko žele selfie s njom, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Katie je ovaj put posebno ciljala na muškarce koji žele njezinu fotografiju. Ona misli da čak njezine snimke šminkanja vrijede 500 kuna, ali se njezini prijatelji brinu što će učiniti sljedeće - rekao je izvor blizak Katie. Uz to, kako bi se izvukla iz bankrota, Katie prodaj i svoj dvorac vrijedan 17 milijuna kuna. Svi njezini motivi proizlaze zbog problema s novcem.

Unatoč dugovima, starleta i dalje živi na visokoj nozi. Za Novu godinu počastila se putovanjem na Tajland, leti prvorazrednim letovima, a ponovno želi ići i pod nož, iako je u dugovima 'do grla'. Nakon brojnih operacija želi na zatezanje lica i to po četvrti put. Nakon trećeg puta su joj skoro uši otpale. 

Njezini prijatelji su za stran medije ispričali kako starleta želi korigirati bradu, nos i ugraditi implantante u obraze i podići očne kapke. To su iznimno zahtjevne i dugotrajne operacije koje podrazumijevaju rizik i izvođenje pod potpunom anestezijom.

- Česti odlasci na plastične operacije kao što Katie to radi, povlači za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu koja bi ju u najgorem slučaju mogla ubiti - objasnio je kirurg Marko Ho Asjoe za magazin Closer.

Price nije jedina koja iskorištava novčanike svojih obožavatelja. Tako je reality zvijezda Kim Kardashian (39) slijedila sličan poslovni plan. Kada je posjetila Dubai, obožavateljima je sat šminkanja naplatila 11.000 kuna i dodatnih 3.900 kuna za selfie.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci