Obavijesti

Show

Komentari 23

Starleta je sad očajna: Selfije s fanovima naplaćuje 440 kuna

Starleta je sad očajna: Selfije s fanovima naplaćuje 440 kuna
8

Katie je ovaj put posebno ciljala na muškarce koji žele njezinu fotografiju. Ona misli da čak njezine snimke šminkanja vrijede 500 kuna, ali se njezini prijatelji brinu što će učiniti sljedeće, rekao je izvor blizak Price

VIDEO

Starleti Katie Price (41) prijeti bankrot te je u teškoj novčanoj situaciji. Nakon što je svojim pratiteljima naplaćivala satove šminkanja, sada traži da joj dodatno plate 440 kuna ukoliko žele selfie s njom, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:43

- Katie je ovaj put posebno ciljala na muškarce koji žele njezinu fotografiju. Ona misli da čak njezine snimke šminkanja vrijede 500 kuna, ali se njezini prijatelji brinu što će učiniti sljedeće - rekao je izvor blizak Katie. Uz to, kako bi se izvukla iz bankrota, Katie prodaj i svoj dvorac vrijedan 17 milijuna kuna. Svi njezini motivi proizlaze zbog problema s novcem.

Unatoč dugovima, starleta i dalje živi na visokoj nozi. Za Novu godinu počastila se putovanjem na Tajland, leti prvorazrednim letovima, a ponovno želi ići i pod nož, iako je u dugovima 'do grla'. Nakon brojnih operacija želi na zatezanje lica i to po četvrti put. Nakon trećeg puta su joj skoro uši otpale. 

Starleta se unakazila: Prijeti joj oštećenje mozga i sepsa?
Starleta se unakazila: Prijeti joj oštećenje mozga i sepsa?

Njezini prijatelji su za stran medije ispričali kako starleta želi korigirati bradu, nos i ugraditi implantante u obraze i podići očne kapke. To su iznimno zahtjevne i dugotrajne operacije koje podrazumijevaju rizik i izvođenje pod potpunom anestezijom.

- Česti odlasci na plastične operacije kao što Katie to radi, povlači za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu koja bi ju u najgorem slučaju mogla ubiti - objasnio je kirurg Marko Ho Asjoe za magazin Closer.

Price nije jedina koja iskorištava novčanike svojih obožavatelja. Tako je reality zvijezda Kim Kardashian (39) slijedila sličan poslovni plan. Kada je posjetila Dubai, obožavateljima je sat šminkanja naplatila 11.000 kuna i dodatnih 3.900 kuna za selfie.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu