To je to što me zanima!

Statham planira vjenčanje sa 20 godina mlađom zaručnicom

Par je lani dobio i prvo dijete, sina Jacka Oscara , a sada će vezu napokon okruniti brakom. Ceremonija vjenčanja bit će u njihovoj luksuznoj vili u Los Angelesu...
Vidi originalni članak

Britanski glumac Jason Statham (51) vjenčat će se sa 20 godina mlađom djevojkom, manekenkom i modelom Rosie Huntington-Whiteley (31). Nakon osam godina veze, par bi sudbonosno 'da' trebao reći na Silvestrovo, prenosi Daily Mail. 

STIGLA PRINOVA Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham dobili sina

Par je lani dobio i sina Jacka Oscara (1), a sada će vezu napokon okruniti brakom. Ceremonija vjenčanja bit će u njihovoj luksuznoj vili u Los Angelesu, a još se uvijek ne zna tko će biti uzvanici.

Statham i Rosie upoznali su se na snimanju filma 'Transformeri' 2010., a šest godina kasnije odlučili su se zaručiti. Tad je za zaručnički prsten Statham iskeširao čak 243 tisuća funti,  odnosno oko tri milijuna kuna. Obožavatelji su lani čak mislili da se par tajno vjenčao.

Izvor blizak paru za Daily Mail rekao je da su se britanski glumac i manekenka planirali vjenčati 2017., ali je ceremonija odgođena zbog rođenja njihovog sina.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Pero Cigla 21.12.2018.

    Ovako sve ide dobro, dok se ne vjenčaju, kad se vjenčaju, rastati će se za 2 godine.

  • Pero Cigla 21.12.2018.

    Ovako sve ide dobro, dok se ne vjenčaju, kad se vjenčaju, rastati će se za 2 godine.

  • qracodovce 21.12.2018.

    au, što je ružno kad je žena viša od muškarca!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare