To je to što me zanima!

Statistika ne laže: Ljudi su već počeli slušati hit Mariah Carey

Pretraživanje imena pop dive i njezinog božićnog evergreena posljednjih dana počelo je rasti, a tradicionalna godišnja krivulja jasno pokazuje kako se radi o trendu koji se do siječnja zasigurno neće zaustaviti.
Vidi originalni članak

Redovito je najslušanija pjesma na streaming platformama, a nezaobilazna je i na svim listama božićnih pjesama. Da, riječ je o hitu Mariah Carey (50) 'All I Want For Christmas Is You', snimljenom sad već davne 1994. Dakako, pjesma je uvjerljivo najslušanija u predblagdansko vrijeme, no ono počinje sve ranije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Može se to lako primijetiti po prvim božićnim dekoracijama u shopping centrima, koji se u normalnim okolnostima već u drugoj polovici listopada okreću blagdanskoj estetici. A onda započinju dva mjeseca u kojima Mariah zarađuje milijune od tantijema.

'ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU' Mariah Carey svake godine na božićnom hitu zaradi milijune

Čini se kako smo upravo ušli u taj period godine. Pretraživanje imena pop dive i njezinog evergreena posljednjih dana počelo je rasti, a tradicionalna krivulja jasno pokazuje kako se radi o trendu koji se do siječnja zasigurno neće zaustaviti. 

Fotografija je na Twitteru izazvala brojne reakcije, a većina dijeli stav kako je sve skupa otišlo predaleko. 

- Ne, molim vas! Nemoguće da ova agonija počinje dva mjeseca ranije. Svi skupa ćemo poludjeti u karanteni - zaključio je jedan od komentatora, no radi se o godišnjem ciklusu koji je naprosto nemoguće zaustaviti. 

POGLEDAJTE 2. EPIZODU SERIJALA 'FIRMA': Ono kad je kolegica bivša manekenka

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Čeljo Brtika 29.10.2020.

    Ispjevaš jednu božićnu pjesmu i miran si za cijeli život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare