To je to što me zanima!

Stavros će u lipnju pjevati na CMC festivalu? 'Velika smo mu podrška i zato smo ga uvrstili'

Usred borbe s rakom kostiju od organizatora je stigla neočekivana objava. Kako navode, Jasminovi obožavatelji bi ga već početkom lipnja mogli očekivati na pozornici u Vodicama
Vidi originalni članak

Nadamo se da će biti sposoban za to, vjerujemo u njega, rekao je za 24sata Želimir Babogredac (70), direktor Croatie Recordsa. Na službenim stranicama CMC festivala, koji će i ove godine biti u Vodicama, 9. i 10. lipnja predstavit će se 46 izvođača, među kojima i Jasmin Stavros (69). Pjevač redovito nastupa na toj glazbenoj manifestaciji, ali s obzirom na to da je poznato kako se Jasmin već tjednima bori s rakom kostiju, upitali smo organizatore o čemu se radi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uvrstili smo ga jer nam se to čini ispravno. Da ga ga podržimo i prijateljski i profesionalno, ipak je na vrijeme poslao pjesmu. On se bori i vjerujemo da će sve biti okej i da se vidimo u lipnju - pojasnio je Babogredac. 

Prije nešto više od dva tjedna doznali smo kako je Stavros iz Vinogradske bolnice prebačen u KBC Rebro u Zagrebu gdje nastavlja liječenje. Prebačen je na vlastiti zahtjev, ali i po preporuci liječnika. 

- Pacijent se nalazi kod nas na liječenu. Kao i za svakog pacijenta, činimo sve kako bi mu pomogli u oporavku. Trenutačno prima zračenje, a o ostalim detaljima liječenja ne mogu govoriti - rekao nam je tada ugledni zagrebački specijalist radioterapije i onkologije, prof. dr. Fedor Šantek.

Neslužbeno smo doznali kako Stavros trpi jake bolove, ali je vrlo optimističan i vjeruje u oporavak. Da ima karcinom kostiju, otkrio nam je krajem ožujka. Ispričao je i da je u fazi borbe za život.

VODI BITKU Jasmin Stavros: Nadam se da ću prospavati noć bez jauka, a dao bih 'sto Amerika' samo za...

- Sve me boli, leđa najviše. Stalno sam u bolnici, nisam išao doma. Loše se osjećam. Svakakve lijekove protiv bolova mi daju, nešto pomogne, a nešto ne - rekao nam je naš Staki. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Ita-rina 19.04.2023.

    Ako nemaš veze i peneze sve nam je bez veze

  • Springflowers 19.04.2023.

    Ne znam zašto se brišu komentari? Svi bi voljeli da mu bude bolje!! Ali...Ispravan je pristup organizatora, da mu pruže moralnu podršku

  • Zlatna Vuga 19.04.2023.

    Dajte ne lupetajte gluposti. U ovakvoj bolesti živi se dan po dan, bez planova, pa kako Bog da.

Komentiraj...
Vidi sve komentare