To je to što me zanima!

Stavrosa jako boli, prebacili su ga u drugu bolnicu: 'Činimo sve što možemo, prima zračenje'

Pjevač je jako optimističan i vjeruje u oporavak. Kako nam je ispričao prije nekoliko dana, krunica mu je stalno u ruci i moli se
Vidi originalni članak

Pjevač Jasmin Stavros (68) iz Vinogradske bolnice krajem prošlog tjedna prebačen je u KBC Rebro u Zagrebu gdje nastavlja liječenje. Prebačen je na vlastiti zahtjev, ali i po preporuci liječnika.

- Pacijent se nalazi kod nas na liječenu. Kao i za svakog pacijenta, činimo sve kako bi mu pomogli u oporavku. Trenutačno prima zračenje, a o ostalim detaljima liječenja ne mogu govoriti - kazao nam je ugledni zagrebački specijalist radioterapije i onkologije, prof. dr. Fedor Šantek.

JAVIO SE IZ BOLNICE Jasmin Stavros nakon dijagnoze raka kostiju: 'Sumnjaju i na rak želuca, daj Bože da to ne bude..'

Neslužbeno doznajemo da Stavros trpi jake bolove, ali je jako optimističan i vjeruje u oporavak. Doznali smo i da se njegova supruga liječila od raka upravo u KBC Rebro te je u potpunosti izliječena.

Podsjećamo, Jasmin nam je krajem ožujka rekao da ima karcinom kostiju i u fazi je borbe za život.

- Sve me boli, leđa najviše. Stalno sam u bolnici, nisam otad išao doma. Loše se osjećam, bole me leđa, sve. Svakakve lijekove protiv bolova mi daju, nešto pomogne, a nešto ne - rekao nam je naš Staki. 

RASTUŽILA GA VIJEST Mladen Grdović o bolesnom Stavrosu: Srce mi se raspalo, on mi je kao brat. Mora pobijediti!

Pjevač je zvučao umorno, iscrpljeno, ali i optimistično. Bilo mu je jako žao što je morao otkazati koncerte, iako su mu svi govorili da je njegovo zdravlje sada najbitnije. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • maraszg 05.04.2023.

    Po svemu to je to, mislim da dolazi kraj

  • Mala mapa 05.04.2023.

    Dragi Boze pomozi , tebi je sve moguće..🙏❤️

  • stipan.kasan 04.04.2023.

    divan čovjek, drag pjevač. Izdrži prijatelju!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare