To je to što me zanima!

Stečajni sudac izdao tjeralicu za dermatologom kralja popa

Arnold Klein nije se pojavio na sudu iako je trebao svjedočiti o svojim sredstvima koja bi mogla poslužiti kao predmet zapljene kako bi mogao platiti svoje dugove
Vidi originalni članak

Savezni stečajni sudac izdao je uhidbeni nalog u ponedjeljak protiv Arnolda Kleina (68), bivšeg dermatologa pokojnog kralja popa Michaela Jacksona, jer se nije pojavio na sudu zbog svog stečajnog postupka. Klein je trebao svjedočiti o svojim sredstvima koja bi mogla poslužiti kao predmet zapljene kako bi mogao platiti svoje dugove. Dermatolog je 2011. godine podnio zahtjev za stečaj i bio prisiljen riješiti se višemilijunskih nekretnina u Los Angelesu i Laguna Beachu. Nekadašnji dermatolog zvijezda kao što su pokojna Elizabeth Taylor, Dolly Parton i Cher, nekada je zarađivao 25 tisuća dolara (145 tisuća kn) dnevno dok se u njegovoj garaži nalazila kolekcija skupocjenih automobila među kojima su bili Ferrari, Bentley i Rolls Royce.

Kako bi platio dugove morao je na aukciji prodati darove koje je dobio od zvijezda dok mu je glumica Carrie Fisher pomogla platiti stečajnog odvjetnika u vrijednosti od 150,000 dolara (870 tisuća kn). Tjeralica protiv Kleina bila je podignuta i u veljači kada je odbio dati svoj Ferrari i više od 100 komada vrijednih umjetničkih djela. No uskoro je popustio i rekao vlastima gdje ih mogu pronaći.

Pokojni Michael Jackson bio je njegov klijent više od 25 godina, a Klein ga je nazivao najboljim prijateljem.

- Moj dragi Arnie, volim te više nego što to mogu reći. Spasio si moj uvenuli život. Volim te i hvala ti na svemu zauvijek. Tvoja Elizabeth - riječi su koje mu je pokojna Elizabeth Taylor posvetila u svojoj knjizi 'Elizabeth Taylor: My Love Affair With Jewelry'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • feba 26.04.2013.

    Čovjek ne zna s novcem jedino to mogu reći a o svemu ostalom bi se duuuugo moglo raspravljati

Komentiraj...
Vidi sve komentare