To je to što me zanima!

Stefany Hohnjec ispala je bradavica: Ajme, ne opet!

Manekenke su si dale oduška i otpustile su sve kočnice na zabavi u klubu u Virovitici. Aleksandra Grdić prisutne je oduševila svojim vrućim plesom
Vidi originalni članak

Stefany Hohnjec (23) i Dvina Meler (33) uoči odlaska u Papua Novu Gvineju organizirale su Jungle party u virovitičkom noćnom klubu. Stefany, koja se obukla kao zečica, najavila je da će ovakvih zabava biti diljem Hrvatske. Bivša Miss sporta odlično se zabavljala i toliko se opustila da joj je ispala i bradavica.
- Ajme, ne opet - kratko nam je prokomentirala nezgodu s grudnjakom Stefany. U klubu su se zabavljale i Aleksandra Grdić (29), Maja Cvjetković (23) i Iva Dragović (31), a program je vodio Boris Kosmač (38). Miss Aleks prisutne je oduševila i svojim vrućim plesom na podiju kluba.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • NK 27 14.05.2010.

    nisu profesionalkama ni do malog noznog prsta..na bjelome su ocito.. da mi ih ponude u javnim kucama, ne bi za njih dao ni 1 cent.

  • bluesky 14.05.2010.

    ako mi ima išta odvratno onda su to pijane ženske koje su toliko u stanju se nalokat da ne znaju što rade ni di su ni čije su ni koo ih je *eba tu večer...eeee cure sritnih roditelja dok vas gledaju pijane i gole u novinama.ponos materin i ćaćin..

  • jahr 14.05.2010.

    jos uvijek nemogu vjerovat da je ova hohnjec manekenka, vidio sam ljepse pse

Komentiraj...
Vidi sve komentare