To je to što me zanima!

Stefany Hohnjec za vrat uhvatio dečko Tomislav?

Tomislav je navodno nasrnuo na Stefany ispred kluba Shamballa. U vezi su godinu i pol dana. Umalo su prekinuli kad je Stefy napustila 'Farmu'
Vidi originalni članak

Bivšu Miss sporta navodno je noćas pred zagrebačkim klubom Shamballa uhvatio za vrat njezin dečko Tomislav Perić (23). Stefany Hohnjec (21) i njezine kolegice Aleksandra Grdić i Maja Cvjetković radile su kao hostese u klubu.  Navodno je Stefany krenula kući, a ispred kluba ju je dočekao Tomislav.
Šuška se da je bio iznerviran  što nije mogao ući u klub. Navodno ju je bijesan zgrabio, a ona je pobjegla natrag u klub. Par tu priču demantira. Tomislav je kratko rekao da nema komentara. Stefany je bila s njime kad smo ih nazvali.
- To su privatne stvari. Posvađali smo se, ali nikakvog fizičkog nasilja nije bilo. Veza ko veza, ljudi se posvađaju, ali je sad sve u najboljem redu - rekla je Stefany i dodala kako nije istina da Tomislav nije mogao ući u klub. Kaže da je bio s njom unutra. Stefany i tenisač Tomislav u vezi su godinu i pol dana.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • UblehaBa 10.11.2008.

    Da sam ja sa njom, hvato bi je za vrat 10 x dnevno.

  • lalaxy 10.11.2008.

    a mis mali sstefi pa kak se to moglo dogoditi .....ti tak krhka, draga, blaga uh....ma ko te to muci je li reci ti nama.....ma ustvari odjebite

  • user_2971 10.11.2008.

    kaj ga nije ugušila sa sisama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare