To je to što me zanima!

Stigao je Pottermore: Online dom za fanove Harryja Pottera

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Autorica knjiga o malom čarobnjaku Harryju Potteru otkrila je da će svi obožavatelji na internetskoj stranici Pottermore moći čitati knjige, otkrivati razne priče, likove...
Vidi originalni članak

Joanne Kathleen Rowling u videu na YouTubeu najavila je internetsku stranicu Pottermore, koja pruža online zabavu svim obožavateljima Harryja Pottera. Autorica knjiga o malom čarobnjaku otkrila je da fanovi na web stranici mogu pronaći informacije o likovima, razne priče i ilustracije.

- Trinaest godina nakon prve knjige o Harryju Potteru još sam zapanjena i oduševljena reakcijama obožavatelja. Iako su sedma knjiga i osmi film gotovi, još primam tisuće pisama svaki tjedan - rekla je Rowling te dodala da zbog toga želi zahvaliti svim svojim čitateljima.

Rowling je otkrila da će fanovi bilo koje dobi na Pottermoreu moći čitati, sudjelovati i otkrivati priče.

- Oduševljena sam što vam mogu reći da sam sada u poziciji da vam ponudim nešto jedinstveno - online čitanje - rekla je Rowling čije će priče biti oživljene putem ilustracija i interaktivnih 'trenutaka'. 

Korisnici će moći čitati i dijeliti ekskluzivne nove materijele o likovima, predmetima i mjestima u svijetu Harryja Pottera.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • moltensky 23.06.2011.

    vidit ćete vi što će to bit, bit će besplatno dostupna tek neka šačica sadržaja, ostalo će se sve morat platit. gle joj facu, netko i taj botoks mora platit.

  • YodaZoda1 23.06.2011.

    Imam svih 7 knjiga doma... Pratim pottera odkada je izašao u kinima, 2001, tada sam imao 7 godina... I do danas, ona je promijenila moje djetinjstvo i moju maštu i jedino što joj mogu reći je jedno veliko Hvala na Harry Potteru! :)

  • palacdolje 23.06.2011.

    zena ima mastu samo takvu. i svaka cast sta je to pretvorila u pare

Komentiraj...
Vidi sve komentare