To je to što me zanima!

Stigao rekordan broj prijava za Doru: Žiri će odabrati 24. Može li neka do eurovizijske pobjede?

Dora 2024. godine bit će rekordna po broju prijavljenih pjesama. Ovogodišnji predstavnici, Let 3, na Euroviziji su završili na 13. mjestu.
Vidi originalni članak

Jučer je zatvoren natječaj za Doru 2024.. Ove godine bio je iznimno veliki interes što se vidi po broju prijavljenih pjesama. Otkad je Dora pokrenuta 2019. godine, ovo je dosad natječaj na koji je došlo najviše prijava - dvjestotinjak. To pokazuje da je zanimanje za Doru svake godine sve veće, naročito hrvatskim autorima i izvođačima.

MLADA SPLITSKA GLAZBENICA Đana je tri puta bila na 'Dori', a sad pjeva u srpskom showu: 'Htjela sam riskirati i dati sebe'

Na Dori će se natjecati 24 pjesme 

Idući tjedan HRT–ov stručni žiri odabrat će 24 pjesme koje će se boriti za titulu predstavnice Hrvatske na Eurosongu te 4 rezervne pjesme u slučaju nemogućnosti nastupa ili odustajanja finalista.

Let 3 bio 13. na Eurosongu

Pozornica dvorane Marino Cvetković u Opatiji ugostila je ovogodišnje izdanje Dore. Za odlazak u Liverpool borilo se 18 kandidata, a nakon glasova publike i stručnog žirija, Hrvatsku je u Liverpoolu predstavio Let 3 s 'Mamom ŠČ'.

'POBJEDA JE NAMJEŠTENA' Bijesni fanovi pokrenuli peticiju za ukidanje eurovizijskog žirija: Potpisalo ju je preko 5000 ljudi

Osvojili su 112 bodova od publike i 11 od stručnog žirija te time završili na 13. mjestu u Europi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ante-portas 01.12.2023.

    Jel se i Prija prijavila?

  • matemutin 01.12.2023.

    Znači rekordan broj mladih koji žele bit slavni pjevači 😄

  • 01.12.2023.

    hoće na Eurosongu pobjediti Ukrajina ili Izrael? što mislite?? možda Norveška?

Komentiraj...
Vidi sve komentare