Obavijesti

Show

Komentari 31

Đana je tri puta bila na 'Dori', a sad pjeva u srpskom showu: 'Htjela sam riskirati i dati sebe'

Đana je tri puta bila na 'Dori', a sad pjeva u srpskom showu: 'Htjela sam riskirati i dati sebe'
7

U 'IDJ Show', Đana Smajo, svojim talentom uspjela se plasirati u top 12, a mentor joj je srpska pjevačica Nataša Bekvalac. Otpjevala je pjesmu Matije Cveka, a u sljedećem nastupu medley od tri pjesme

VIDEO

Nakon dječjeg glazbenog natjecanja u 'Zvjezdicama' u kojem je uspjela rasplakati Alku Vuicu, pa tri nastupa na Dori, mlada splitska glazbenica Đana Smajo (20) natječe se u srpskom showu 'IDJ Show', a za 24sata je ispričala zašto se prijavila i koja su njezina očekivanja.

Đana je rasplakala Alku Vuicu u 'Zvjezdicama', bila na Dori, sad se natječe u srpskom showu...
Đana je rasplakala  Alku Vuicu u 'Zvjezdicama', bila na Dori, sad se natječe u srpskom showu...

Kao djevojčica nastupala je u 'Zvjezdicama' i tada je oduševila žiri svojom izvedbom pjesme 'Jutro' Jelene Tomašević. Na njezinu sjajnu izvedbu rasplakala se Alka Vuica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Đana je tri puta bila na 'Dori', a sad pjeva u srpskom showu: 'Htjela sam riskirati i dati sebe' 00:57

Đana sa svojim talentom uspjela se plasirati u top 12, a čini se kako su članovi žirija i gledatelji oduševljeni njezinim sudjelovanjem. Mentor joj je Nataša Bekvalac, koja se pokazala i kao iskrena podrška.

- Bila je jedna situacija prije snimanja gdje sam nosila roze kombinezon, ali prozirao se. Nije mi se sviđao i baš sam bila oko toga nervozna, ali Nataša je zaustavila snimanje zbog mene i donijela mi novi outfit. Htjela je da budem zadovoljna - ispričala nam je Đana i dodala kako Nataša osim pjevačkih savjeta pravi je terapeut. 

U natjecanju otpjevala je pjesmu Matije Cveka, 'Trebaš li me', a u sljedećem nastupu medley od tri pjesme. Iako je imala sumnje u izbor pjesama, jer nisu njezin tipični repertoar, kaže kako joj je u tome pomogao producent i dodatno ohrabrio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Đana Smajo (@dana_smajo)

- Kad sam otpjevala, svidjelo mi se. Bila sam oduševljena kako je to prošlo među publikom. Htjela sam te tri pjesme napraviti u jednu kojom bi izašla iz zone komfora - ispričala je Đana. 

Za natjecanje u srpskom showu najveća podrška joj je majka, a prijateljica Albina je ta koja ju je nagovorila da se prijavi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

- Albina me upoznala sa cijelim natjecanjem i ona je ta koja me je hrabrila i govorila 'idi' - priznala nam je glazbenica.

Đanu je oduševio show jer, kako kaže, ovaj show donosi pjevačima i pjesmu i spot, a scenu shvaćaju ozbiljno. Zbog prethodnog iskustva na Dori, gdje je tri put nastupala, usporedila je sav koncept sa Eurovizijom.

- Htjela sam riskirati i mislim da ću kroz ovo natjecanje biti viđena na svim područjima Balkana i ovime showom želim svoju glazbu proširiti. 

Priznala je da ne razmišlja previše o pobjedi i konkurenciji kao takvoj, već drago joj je što je uspjela doći do top 12. Time je dobila iza sebe produkciju koja će joj pomoći u snimanju pjesama i daljnjem natjecanju. 

Majka srpske pjevačice naljutila se na nju zbog novih fotki: Daj djevojko vadi te trakice iz guze
Majka srpske pjevačice naljutila se na nju zbog novih fotki: Daj djevojko vadi te trakice iz guze

Nakon nastupa Đanu su tamošnji brojni celebrityji objavili na svojim društvenim mrežama i time joj pružili podršku, što je njoj još veći 'vjetar u leđa'.

- Pozitivno sam se iznenadila što su podijelili moj nastup, jer ne poznajemo se privatno. To gledam kao podršku i osjećam se voljenije - priznala je Đana. 

Kaže kako je glazba njezin put, ali Đana studira francuski i portugalski. Zbog natjecanja i karijere, pauzirala je godinu, ali svakako ima u planu nastaviti studirati.

- Čovjek mora imati neku sigurnost, školu, ali nadam se da ću se ostvariti u glazbi jer zaista to je moj san i želja. Iako nisam sad baš tako popularna, mislim da će ovim natjecanjem to se promijeniti pa tako i moja karijera ići uzlaznom putanjom - zaključila je Đana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski