To je to što me zanima!

Stigao je trailer za 'Generala': Posljednje scene Gregurevića

Najveći je interes za film o životu generala Ante Gotovine upravo na područjima Zadarske, Šibensko-kninske i Splitsko-dalmatinske županije...
Vidi originalni članak

Od kada je najavljeno prikazivanje filma 'General', Antuna Vrdoljaka (88) već od 5. kolovoza, simbolično, na Dan domovinske zahvalnosti, na društvenim mrežama ne prestaju komentari o njemu. Danas je stigao trailer u kojem se može vidjeti, kako kaže redatelj, raskošna produkcija...

POGLEDAJTE TRAILER:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'General' se snimao na autentičnim lokacijama na kojima je bila prisutna i Hrvatska vojska koja je pomogla realizaciji filma i tehnikom i ljudstvom. Najveći je interes za film o životu generala Gotovine upravo na područjima Zadarske, Šibensko-kninske i Splitsko-dalmatinske županije.

 
U naslovnoj ulozi je Goran Višnjić, a uz u filmu igraju i Mustafa Nadarević u ulozi generala Janka Bobetka, Tarik Filipović kao general Davor Domazet Lošo, Boris Svrtan kao general Ante Roso, a tu su i Armand Assante, Borko Perić, Marijana Mikulić, Sreten Mokrović, Rene Bitorajac, Nataša Janjić, Goran Navojec te mnogi drugi.

'General' je film u kojem su posljednje uloge odigrali velikan Ivo Gregurević te mladi talentirani glumac Robert Budak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Idi na 24sata

Komentari 26

  • popaj-9 25.07.2019.

    Jedan klasično dosadan naš Hrvatski film...

  • bijesna baba 24.07.2019.

    Trailer je katastrofa, ovo malo vidjene glume je ocaj

  • nnjmkd 23.07.2019.

    Snimili film o čovjeku koji je Hrvatsku koštao malo bogatstvo bježeći pred Hagom. Svašta. Pa kad su već snimali film o generalima, zašto nisu snimali i film o Markaču, on bar nije bježao po svijetu na naš račun. Naravno, nikako ne umanjujem zasluge ni jednog pravog hrvatskog branitelja (pa ni generala) u Domovinskom ratu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare