To je to što me zanima!

Stigla je nova 'skijaška' bebica: Ana Jelušić rodila djevojčicu

Yeahhhhh! Imamo novi ski team uskoro! Čestitam, našalila se Nika Fleiss s obzirom na to da je i njihova kolegica, bivša skijašica, Janica Kostelić 1. siječnja rodila sina Oskara
Vidi originalni članak

Hrvatski skijaški savez ponosno je na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju Ane Jelušić Black (32) koja je rodila djevojčicu. 

- Blagoslovljeni smo novom djevojčicom. Čestitamo mami - napisali su iz Saveza, a ispod fotografije uslijedile su brojne čestitke. 

- Yeahhhhh! Imamo novi ski team uskoro! Čestitam - našalila se Nika Fleiss (34) s obzirom na to da je njihova kolegica, bivša skijašica Janica Kostelić (36) rodila sina Oskara 1. siječnja. Sretnu vijest Ana je objavila u rujnu ove godine, na dan kad je sa suprugom Travisom Blackom slavila drugu godišnjicu braka.

- Svi su čekali Novu godinu, ali mi i termin kada bi naša beba trebala stići. Koja šteta, preskočila je raspored i još ne želi van - požalila se skijašica prije nekoliko dana. Istaknula je i kako je sve spremno za prinovu.

- Sobica je više manje spremna, nismo puno komplicirali. Iskoristili smo nešto namještaja kojeg smo imali, kupili krevetić i spužvu za prematanje i to je više manje to. Pokušavamo biti relativno minimalisti što se tiče opreme i ne kupovati hrpu bespotrebnih stvari dok ne vidimo što će nam stvarno trebati - ispričala je Ana za Story. 

'U RANIM JUTARNJIM SATIMA' Ante Kostelić: 'Janica je izašla s Oskarom iz bolnice, dobro su'

NIKAD OTKRIVENE TAJNE VOJVOTKINJE: Kate Middleton slavi 37. rođendan, a ove stvari malo tko zna o njoj

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 09.01.2019.

    Cestitke!!

  • plik 09.01.2019.

    viš, ova mala nije po "duhu svetom"... :)))

  • narcopolo 09.01.2019.

    Kako sam bio zateleban u Anu 😁😍

Komentiraj...
Vidi sve komentare