Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
82 komentara

Ante Kostelić: 'Janica je izašla s Oskarom iz bolnice, dobro su'

Bivša skijašica rodila je 1. siječnja carskim rezom, četiri dana prije svog rođendana. Navodno je zbog mogućnosti preuranjenog poroda u bolnici provela više od mjesec dana

Foto: Privatni album
82 komentara

Bivša skijašica Janica Kostelić (37) sa sinom Oskarom izašla je, kako nam je rekao njezin otac Ante Kostelić (80), iz zagrebačke Petrove bolnice u ranim jutarnjim satima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Svako zdravo i novo dijete je veselje. Ako život ima nekakav smisao, glavni smisao mu daju djeca. Iz prvog braka imam dva unuka. Oni žive u Engleskoj i često dolaze ovdje. Ivica ima dva sina, a Janica je sada rodila Oskara. Dobro je. U najranije sate je pobjegla iz bolnice kako ju nitko ne bi 'uhvatio' - rekao je legendarni Ante. Ovog je vikenda angažiran na Sljemenu zbog Snježne kraljice.

-  Na Sljemenu sam već tri dana. Janica je dobro - potvrdio je liječnik koji je porodio legendarnu skijašicu. Da sve prođe u najboljem redu pobrinula se i majka Marica Kostelić

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

- Uživam s prinovom koju smo dobili, divan je. Sretni smo - rekla je Janičina majka kada je 5. siječnja ujutro došla Janici čestitati rođendan te se zadržala oko sat vremena.

Foto: Privatni albumI

Bivša skijašica rodila je 1. siječnja carskim rezom, četiri dana prije svog rođendana. Navodno je zbog mogućnosti preuranjenog poroda u bolnici provela više od mjesec dana. Janica se u trudnoći osjećala odlično pa je i dalje nesmetano obavljala svoju dužnost gotovo do samog kraja trudnoće. 

POSJETE MALOM OSKARU Ivica i Elin su došli s cvijećem: Janica je imala tešku trudnoću

- Janica je imala dosta tešku trudnoću i drago mi je što je sve dobro završilo - rekao je njezin brat Ivica Kostelić (39). On i njegova supruga Elin (34) bili su među prvim posjetiteljima novopečenoj mami. Dr. sc. Mihajlo Strelec, liječnik koji je porodio Janicu, potvrdio nam je kako je sve prošlo u najboljem redu. 

Foto: Privatni albumI

- Oskar ima 2750 grama. Na porođaju nije bio nitko od obitelji jer kad je carski rez, ne smije biti nitko unutra. Doduše, netko je čekao, ali taj netko nije bio dio obitelji Kostelić - rekao je. 

PRAVA LJUBAV ILI PREDSTAVA ZA JAVNOST: Što se događa s vezom Hane i Gorana nakon 'Gospodina savršenog'?

Naši partneri pišu
Message