To je to što me zanima!

Stigla tamnoputa žena-šišmiš, pokazala novo odijelo za seriju

Odijelo je osmislila dizajnerica Maya Mani, a Javicia se njime pohvalila i na Instagramu gdje je objavila nekoliko fotografija. Osim što su neki dijelovi odijela crveni, Javicijin lik će imati i crvene pramenove u kosi
Vidi originalni članak

Glumica Javicia Leslie (33) koja je ranije glumila u dramskoj komediji 'God Friended Me' na CBS-u nova je Batwoman. Bit će u ulozi Ryan Wilder u drugoj sezoni serije na televizijskoj mreži CW.

Javicia je zamjena za Ruby Rose (34), koja je napustila show nakon prve sezone i podosta loših kritika. U prve dvije epizode sezone Javicia će imati jednako odijelo kao u prve dvije sezone serije, a u trećoj epizodi će imamo redizajnirano odijelo. Njime će poslati poruku kako je junakinja stigla.

Odijelo je osmislila dizajnerica Maya Mani, a Javicia se njime pohvalila i na Instagramu gdje je objavila nekoliko fotografija. Osim što su neki dijelovi odijela crveni, Javicijin lik će imati i crvene pramenove u kosi. 

- Izuzetno sam ponosna što sam prva afroamerička glumica koja će na televiziji glumiti kultnu ulogu Batwoman. Kao biseksualna žena počašćena sam što sam se pridružila ovom revolucionarnom showu koji je bio takva prekretnica za LGBTQ + zajednicu - rekla je svojedobno Javicia.

JAVICIA LESLIE Prvi put u povijesti: Batwoman je biseksualna Afroamerikanka

Javicia bi trebala debitirati u ulozi Batwoman na CW-u u siječnju 2021., a glumit će lezbijku. Opisana je kao simpatična, neuredna, pomalo bezobrazna i neukrotiva. 

Leslie je inače poznata po ulogama u seriji 'The Family Business' kao i u romantičnoj komediji iz 2019. 'Always a Bridesmaid'.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • tomo100brt 27.10.2020.

    Batwoman je žena mačka. Od kada to? Bar naučite engleski. Žena šišmiš bi to bilo. Serija je jako loša. Bar prva sezona. Gluma očajna od svih glumaca. Srozali su cijeli Arrowverse ovom serijom. Ne očekujem ništa bolju drugu sezonu Batwoman. Sva sreća pa je Ruby Rose na vrijeme pobjegla da se ne bi i dalje sramotila. Ovu seriju gledam samo zato što spada u Arrowverse i povezana je s ostalima iz tog svemira.

  • Danko-Bananko 27.10.2020.

    Učimo engleski. Današnja lekcija - životinje: bat - mačka, wolf - koza, bear - kunić, camel - čudnovati kljunaš, rattlesnake - čovječa ribica, coyote - kokoš, dog - tuljan, woman - udav...

  • agitprop 27.10.2020.

    Čujem da počinju pripreme za snimanje filma "Amazonci"

Komentiraj...
Vidi sve komentare