To je to što me zanima!

Stilistica princu kupuje odjeću da ne izgleda kao prodavač...

Natasha Archer je osobna asistentica Kate Middleton koja joj je u posljednjih nekoliko godina postala bliska prijateljica, ali i stilistica. Pomogla joj je izgraditi 'odrasliji' stil
Vidi originalni članak

Vojvotkinja joj je dala zadatak da njezina muža princa Williama (34) nauči stilu tako da mu se tabloidi više ne rugaju zbog loših modnih odabira.

- Ne može više izgledati kao prodavač nekretnina, on je budući kralj Ujedinjenog Kraljevstva . navodno je rekla vojvotkinja Kate Middleton (34) svojoj stilistici Natashi Archer (29). 

Natasha je Kateina osobna asistentica, koja joj je u posljednjih nekoliko godina postala bliska prijateljica, ali i stilistica. Pomogla joj je izgraditi 'odrasliji' stil, zbog čega je Kate često u izboru najbolje odjevenih, a sad će se posvetiti Williamu. Svu odjeću koja se ne sviđa Kate, darovat će u humanitarne svrhe. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nensi1212 10.10.2016.

    to je isto porez na budale skupa s onom starom korpom kakva kraljica i gluposti a narod plaça ajd gonite to sve

  • Preteznovedro 09.10.2016.

    Imperijalisti, kolonijalisti, robovlasnici. Trebaju se ispričati polovici svijeta i nadoknaditi štetu barem zbog genocida nad Aboriđinima. Samo zasljepljeni i zatucani se mogu diviti ovim umišljenim napuhancima.

  • Francesco_Totti 09.10.2016.

    Jebivjetrovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare