To je to što me zanima!

Štimac je odveo Lanu i sinčića kući, a novinare poslao na rivu

Odlično raspoloženi Igor Štimac napokon je dočekao da može svoju odabranicu Lanu Bucat i njihovog sinčića odvesti kući. Ispred rodilišta šalio se s fotografima
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš Igor Štimac (44) ) oko podne je stigao pred rodilište u Splitu kako bi doma odveo svoju odabranicu, Lanu Bucat (30) i njihovog sina Ivana. Stigao je svojim bijelim Mercedesom, parkirao se na nogostup, izvadio plavu nosiljku za bebu i uputio se gore. 

Ubrzo je izašao i dobro raspoložen obratio se okupljenim fotografima: “Ma što ćete tu? Idite na rivu!” Vratio se za pola sata, džentlemenski Lani otvorio vrata od automobila te su se uputili kući. 

Štimac je sa svojom odabranicom i sinčićem bio odmah nakon poroda, oko četiri sata ujutro u noći sa srijede na četvrtak. Bivši nogometaš već ima troje djece s bivšom suprugom Suzanom, 13-godišnju kćer Deu, 16-godišnju Miju i najstarijeg 21-godišnjeg Luku.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • ansevar 30.01.2012.

    Bakica je imala exluzivan trenutak da se predstavi javnosti.Mala ljetna haljinica, izblajhana kosica, kg šminke, sad se vidi od koga je Lana učila zanat. Pravo okruženje za odgoj djeteta, pripremu finih kašica,čitanje pričica pred spavanje i uslikavanje u šetnji splitskom "špicom"nedeljom u društvu mamice zvane"napućena usta" i bakice zvane "stara izblajhana koka", a sve u svrhu peglanja (ne pelena, zaboga) tatine zlatne kartice.Jadno mu bilo onih troje starije djece kad ove počnu trošit.

  • tttinkyyy 30.01.2012.

    a čuj ovu zblajhanu p_r_o_f_u_k_nj_a_č_u pored njih, nije vrag da joj je to mama?? :\

  • lovator 30.01.2012.

    Do kada mislite pisati o Stimcu? Tko je on??? Dok je igrao za "vatrene" bio je pomocno osoblje, nije znao pogodit igraca na 5 metara, ali je zato nakon utakmice prvi bio pred kamerama i mikrofonima ( isto vrijedi i za Bilica). Jadni li smo ako nam je on elita...

Komentiraj...
Vidi sve komentare