To je to što me zanima!

Sting napunio cijelu Arenu, a uz bezvremenske hitove pjevali su svi: Drago mi je jer smo opet tu!

Legendarni glazbenik otvorio je koncert s pjesmom 'Message in the bottle'. Hit je pjevala cijela dvorana, pa i glazbenik Vlaho Arbulić te njegova partnerica, bivša manekenka Tatjana Dragović
Vidi originalni članak

Višestruko Grammyjem nagrađeni glazbenik, Sting, izazvao je večeras ovacije u prepunoj zagrebačkoj Areni. 'Shape of my Heart', 'Fields of Gold', 'Roxanne' te brojne druge hitove pjevala je publika u glas s Gordonom Matthewom Thomasom Sumnerom (71).

Legendarni glazbenik otvorio je koncert s pjesmom 'Message in the bottle'. Hit je pjevala cijela dvorana, pa i glazbenik Vlaho Arbulić te njegova partnerica, bivša manekenka Tatjana Dragović.

- Hvala Zagrebe, drago mi je da smo opet u vašoj predivnoj zemlji - poručio je Sting publici.

Proslavljeni engleski glazbenik nastupio je u sklopu svoje turneje 'My Songs', a fanovima je izveo pjesme koje su obilježile njegovo stvaralaštvo od kraja sedamdesetih do danas. Hitove iz razdoblja s grupom The Police, ali i one kojima se u povijest glazbe upisao kao samostalni izvođač.

Zagrebački koncert bio je prilika da se čuju i odabrane pjesme sa Stingovog novoga, eklektičnog albuma 'The Bridge' kojim, premošćuje različitosti, ali ostaje vjeran svome prepoznatljivom zvuku.

Prije Stinga nastupio je njegov sin, Joe Sumner (45) kao predgrupa. Kasnije je Joe nastupio s ocem.

Britanskog glazbenika u sklopu turneje 'My Songs' prati električni, rock ansambl koji uključuje Dominica Millera na gitari, Josha Freesea na bubnjevima, Rufusa Millera na gitari, Kevona Webstera na klavijaturama, Shanea Sagera na harmonici te Melissu Musique te Genea Noblea kao prateće vokale.

Stingu ovo nije prvi nastup u Hrvatskoj. Više je puta svirao u Zagrebu i Puli. Početkom listopada nastupio je prvi puta u Bosni i Hercegovini, na kojemu je s publikom u sarajevskoj Zetri proslavio 71. rođendan. 

Sting je krajem prošle godine objavio album 'The Bridge' koji predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere. Napisan i snimljen u godini globalne pandemije, ova nova zbirka pjesama otkriva Stingova razmišljanja o osobnom gubitku, razdvojenosti, lockdownu i izvanrednim društvenim i političkim previranjima.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Jahve je pastir moj 31.10.2022.

    Obukla se je čudo jedno..

  • Cat in The Suit 31.10.2022.

    Otkud Dragovicima novci za karte ?

  • Lik iz Bajke 31.10.2022.

    Sting, zanimljiv umjetnik ali u pjesmama ima beskonačna ponavljanja 1. refrena/riječi, što postaje vrlo naporno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare