To je to što me zanima!

Stingova kći Eliot priznala da je gay i u dugogodišnjoj je vezi

Pjevačica do sada nikada nije imala potrebu reći da je homoseksualka jer je 'nitko nije pitao'. Svojoj obitelji nije trebala ništa posebno govoriti, kaže, jer su sve znali
Vidi originalni članak

Stingova (64) kći Eliot Sumner (25) 'outala' se u razgovoru za Evening Standard i priznala da je u dvogodišnjoj vezi s australskom manekenkom Lucie Von Alten. Pjevačica kaže da do sada nikada nije imala potrebu reći da je homoseksualka jer je 'nitko nije pitao'. Svojoj obitelji nije trebala ništa posebno govoriti, kaže, jer su sve znali. 

- Nikad se nisam nikome 'outala'. Moji prijatelji su oduvijek znali i ja sam znala - rekla je. Eliot čvrsto vjeruje da svatko ima pravo živjeti 'slobodan od etiketa' te se ona ne poistovjećuje ni s jednim spolom.

- Prema svakome bi se trebali ponašati jednako. Ja ne volim kad me se poistovjećuje s jednom stvari. Svi smo mi ljudi - zaključila je.

Sumner je treće dijete Stinga i njegove supruge Trudie Styler koji još imaju jednu kćer, Brigitte Michael (31) i dva sina Jakea (30) i Giacoma Lukea (19).

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Iskrena mala 04.12.2015.

    Normalno da se ne poistovjećuje sa niti jednim spolom kad niti sama ne zna šta je. Voljela bi ona dečke da je neki hoće, obzirom na izgled. Užas!

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 03.12.2015.

    ja sam straight.ajmo članak o tome!!! :)))))))))))))))))))

  • Linz 03.12.2015.

    Kad sam ja imao 25 mislio sam da sam Elvis Presley, proći će to nju..............još nije naletila na dobru čunu !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare