To je to što me zanima!

Stiže curica: Maja Cvjetković ušla je u peti mjesec trudnoće

Nismo još sigurni za ime, ali mislimo da će se zvati Vita, kaže Maja, koja je zbog trudnoće usporila tempo. Živi na relaciji Zagreb-Šibenik, gdje joj je obitelj
Vidi originalni članak


Na početku trudnoće imala sam komplikacije zbog čega sam mjesec dana bila u bolnici. No sad je srećom sve u redu, rekla nam je Maja Cvjetković (30). Kako nam kaže Miss Hrvatske 2005. godine, ušla je u peti mjesec trudnoće, a nosi djevojčicu. 

- Nismo još sigurni za ime, ali mislimo da će se zvati Vita - kaže Maja, koja je zbog trudnoće usporila tempo. Živi na relaciji Zagreb-Šibenik, gdje joj je obitelj, a inače radi u marketingu jedne firme. Cvjetković i njen dečko, drniški hotelijer Andrija Kević (50) još se nisu zaručili. 

- To je formalnost. Svakako ću se udati jednog dana, zasad to još ne planiramo, prioritet mi je trudnoća - kaže nam Maja. 

Da je u vezi s Kevićem, doznalo se na ljeto 2015. kad su ih fotografirali kako na njegovom gliseru izmjenjuju nježnosti ne mareći za znatiželjne poglede. Maja je čekala dečka kad je te godine osuđen na godinu dana zatvora zbog financijskih malverzacija, a od stresa je naglo smršavjela.  

Idi na 24sata

Komentari 98

  • mrTrobec 08.04.2017.

    Doa Maja kuci placuci iz skole.Zasto places Majo upita je majka?Ma djeca me zafrkavaju da imam kocoastu glavu.Nemas kceri ,nemas,rece majka i pogladi je po kockastoj glavi

  • oneprofel 06.04.2017.

    20 godina stariji od nje, on hotelijer, ona manekenka, daaaaaaa prava ljubav

  • kung fu panda 05.04.2017.

    dečko od 5 banki muž mi je prolupao od sreće kad je vidio ovaj članak :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare