To je to što me zanima!

Stiže Matrix 4! Vraća se i Neo, film režira sestra Wachowski...

Braća Wachowski, Laurence i Andrew Paul, režirala su prva tri dijela Matrixa, prije nego su promijenila spol. Laurence je postao Lana, a Andrew Lilly. Potvrđeno je da stiže četvrti dio, a režirat će ga - Lana
Vidi originalni članak

Službeno je potvrđen četvrti nastavak franšize 'The Matrix' u kojoj glavnu ulogu ima Keanu Reeves (54), javlja The Guardian.  

Lana Wachowski (54), koja je osmislila franšizu sa sestrom Lilly, ponovno će režirati, a u filmskoj postavi, uz Reevesa, bit će i Carrie-Anne Moss (52). 

- Jako sam sretna što se ovi likovi vraćaju u moj život i zahvalna sam na još jednoj šansi za rad s mojim briljantnim prijateljima - rekla je Lana. Osim nje, scenarij su pisali Aleksandar Hemon i David Mitchell

Prošlo je 20 godina od snimanja prvog, originalnog Matrixa. Taj dio zaradio je 460 milijuna dolara, odnosno tri milijarde kuna. Franšiza od tri nastavka ukupno je ostvarila zaradu od 1,6 milijardi dolara. 

O novom nastavku priča se već dvije godine, a posljednji 'Matrix' objavljen je 2003. Wachowski je od tad snimila nekoliko filmova, ali nisu bili toliko uspješni kao ova franšiza.

U međuvremenu, Lana, prethodno Laurence, promijenila je spol pa će ovo biti prvi 'Matrix' kojeg će producirati kao žena.

I njezina sestra Lilly promijenila je spol, a prije joj je ime bilo Andrew.

POHVATALE SE U KLUBU: Pjevačica nakon razvoda uživa u društvu mlađahne frendice

Idi na 24sata

Komentari 24

  • P0WK 21.08.2019.

    hahahah

  • salter 21.08.2019.

    sljedeća transformacija je u krumpir i krumpir salatu :D jer više je bolje :D ili manje je bolje, hm

  • Amg 21.08.2019.

    wtf?

Komentiraj...
Vidi sve komentare