To je to što me zanima!

Stiže 'pojačanje': Bieber će uskoro dobiti još jednu sestru

Bieberovom ocu ovo je četvrto dijete. Iz veze sa spisateljicom i filmskom producenticom Pattie Mallette (42), s kojom je bio četiri godine, dobio je sina Justina
Vidi originalni članak

Čestitke mom ocu na vjenčanju i novoj bebici, rekao je kanadski pjevač Justin Bieber (23). 

Glazbenik će dobiti još jednu sestru. Njegova nova maćeha Chelsey Rebelo (30), za koju se Justinov otac Jeremy Bieber (42) oženio u utorak, navodno je trudna već četiri mjeseca. Prijatelj obitelji Bieber rekao je da Chelsey nosi djevojčicu.

Bieberovom ocu ovo je četvrto dijete. Iz veze sa spisateljicom i filmskom producenticom Pattie Mallette (42), s kojom je bio četiri godine, dobio je sina Justina.

Menadžericu telekomunikacijse tvrtke Erin Wagner (31) upoznao je prije 11 godina. Dobili su kćer Jazmyn (9) i sina Jaxona (8). Veza im je potrajala sedam godina.

Sadašnju suprugu Chelsey upoznao je 2013., a zaručili su se tri godine kasnije. 

Na vjenčanju u utorak bila je prisutna i Selena Gomez (25), Justinova djevojka. Glazbenica od prije nekoliko mjeseci opet uživa u ljubavi s Bieberom, ali njihova obnovljena veza nije se svidjela svima. Najviše uzrujana bila je Selenina majka kojoj je zbog svega pozlilo.

Par se poznaje još od 2011., a vezu su prekinuli nakon tri godine. Šuškalo se da je nakon raskida s Justinom, Selena pala u depresiju. U međuvremenu su oboje imali nekoliko veza. Posljednja Selenina veza bila je s pjevačem The Weeknd (28), a navodno se par razišao jer se Selena vratila Justinu.

OPET ZAJEDNO Nova šansa: Justin Bieber i Selena Gomez obnovili ljubav

- Bez obzira na to što se među nama događalo, on je obilježio ogroman dio mog života. Nikad ga nisam prestala voljeti - rekla je tada Selena.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • welys 24.02.2018.

    čestitke :)

  • Linz 23.02.2018.

    Pročitao sam ovaj članak i hvala vam .................ninačemu !!!

  • SilikoniralaSiSe 23.02.2018.

    Moj Biber,otišla sa crncem pa ti se vratila.Nebi je štapom tako nakon toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare