To je to što me zanima!

Stiže nam opet: Nakon Poreča Rita Ora nastupat će u Zadru

Nakon što je Rita prošle godine pjevala na Rise up festivalu u Poreču ove godine će uživati u čarima Zadra. Naime, pjevačica bi, kako su najavili organizatori, 30. kolovoza trebala zapjevati na Višnjiku
Vidi originalni članak

Iz Sportskog centra Višnjik stigla je službena potvrda nastupa pjevačice Rite Ore (28) u Zadru. U priopćenju za javnost navode se njezina glazbena postignuća, ali ne i cijene ulaznica koncerta niti koliko će njezin nastup koštati porezne obveznike.

- Megapopularna svjetska pop zvijezda Rita Ora u kolovozu će nastupiti u Zadru! Vijest o koncertu ove britanske pjevačice i kantautorice čije pjesme redaju pohvale međunarodne struke koji će se održati 30. kolovoza na Višnjiku zasigurno će oduševiti brojne njene fanove u Hrvatskoj, ali i posjetitelje koji će tada boraviti u Zadru i okolici - pišu organizatori. 

NOVI TREND Emily, Rita, Demi i Kardashian složne: Ovog ljeta mini bikini...

Uz Zadar, Rita Ora ovog će ljeta na svojoj turneji povodom promocije novog albuma Phoenix nastupiti diljem Europe, a za koncerte koje je do sada održala u gradovima poput Pariza, Milana, Londona, Osla, Stockholma...

Pjevačica je Hrvatsku posjetila i prošle godine kad je 7. srpnja nastupila na Rise Up festivalu u Poreču.

- Ovo je bio najbolji nastup ikada u mojem životu, hvala svima na rasprodanom koncertu i svakako ću se vratiti ovamo - napisala je oduševljena britanska pjevačica na Instagramu. Iako je na Twitteru napisala da se nalazi 'usred ničega' kada je stigla u Poreč, svojim je nastupom  oduševila pet tisuća obožavatelja.

Čim je došla odmah se bacila na gledanje utakmice Engleske i Švedske sa svojim dečkom Andrewom Wattom (27). Pjevačica se prije nastupa družila i fotografirala s obožavateljima koji su ju došli vidjeti, ali i s veleposlanikom Kosova, Gezimom Kasapollijem te sa zastupnicom Erminom Lekaj Prljaskaj. Nakon što se iz duge bijele haljine koja joj je pokrivala skoro cijele noge, skinula do grudnjaka i gaća, spustila se do publike te pjevala s njima držeći ih za ruke.

NA ISLANDU Otkazala nastup: Rita Ora bori se s infekcijom grudnog koša...

- Toliko toga za slaviti! Kao prvo, Hrvatska je toliko prekrasna da jedva čekam ponovno nastupiti, a kao drugo, upravo sam saznala da je Hrvatska prošla u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva! - slavila je Rita s obožavateljima kojih je bilo iz Hrvatske, ali i iz drugih susjednih zemalja. 

- Večeras smo svi pobjednici! Čestitam iz sveg srca, a sada evo fotke moje guze i ostalih stvari - pohvalila se Rita vidno očarana Hrvatskim ljepotama. Spornu objavu kako je 'usred ničega' je izbrisala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kung fu panda 29.06.2019.

    Super ok mi je ona ali me više zanima gdje mogu kupit onakav grudnjak on me je mrak

  • ikik_1 29.06.2019.

    Šta ta ciganka opet dolazi!

  • cirkus od države 29.06.2019.

    Rita Ora rit bi ti ora

Komentiraj...
Vidi sve komentare