Obavijesti

Show

Komentari 19

Otkazala nastup: Rita Ora bori se s infekcijom grudnog koša...

Otkazala nastup: Rita Ora bori se s infekcijom grudnog koša...
10

Rita je otkrila da joj je liječnik zabranio nastupe pa je morala razočarati obožavatelje s Islanda koji su kupili karte za festival Solstice na kojemu je trebala nastupiti

VIDEO

Britanska pjevačica, podrijetlom s Kosova, Rita Ora (28) na svom je Facebooku objavila da je primorana otkazati koncert na Islandu koji je bio planiran za ovaj vikend.

Rita je otkrila da joj je liječnik zabranio nastupe pa je morala razočarati obožavatelje s Islanda koji su kupili karte za festival Solstice na kojemu je trebala nastupiti.

- Jako mi je žao što moram obavijestiti posjetitelje festivala Solstice 2019. i objaviti da nisam u mogućnosti nastupiti kako je planirano. Borim se s infekcijom grudnog koša koja mi se ponovno pojavila i liječnici su mi savjetovali da se odmaram dok se potpuno ne oporavim. Jako sam se veselila posjetu Islandu i sudjelovanju na ovom festivalu. Nikada ne odgađam nastupe jer sam uvijek zahvalna na svakoj mogućnosti da nastupam. Posebno sam tužna jer ću razočarati svoje brojne fanove. Žao mi je što neću biti s vama, volim vas i hvala vam na podršci. Vidimo se na Solsticeu 2020 - napisala je pjevačica.

Fanovi pjevačice su razočarani s obzirom da je prije tri tjedna očarala publiku vokalnom izvedbom kada je izašla na pozornicu u Middlesbroughu na 'Big Weekend' BBC Radio 1 festival. Pjevačica je skakutala na bini u ružičasto-narančastoj kombinaciji. Ispod sakoa je imala samo bodi, a najviše je pozornosti privukla neobičnim čizmama koje imaju džepove. Kombinaciju je 'pojačala' zlatnim nakitom, razbarušenom frizurom i ružičastim ružem. 

Singer Rita Ora waves to the crowd during the Macy

Ora se nedavno otvorila i progovorila o svom romantičnom životu priznajući kako je teško izaći s nekim samo dva mjeseca nakon što je prekinula s dečkom, glumcem Andrewom Garfieldom (35). 

- Shvatila sam da je previše teško bit s nekim. A ako je teško, to potvrđuje da nije pravo vrijeme - rekla je Rita. Veze joj nisu prioritet, kako kaže, iako je povezuju sa svakim čovjekom s kojim je vide.

- Povezuju me sa svakim s kim me ugledaju. Ali da budem iskrena s vama, upravo sada mi veze nisu prioritet - kaže Ora. Priznala je i da je crveni tepih Met Gale iskoristila za koketiranje s muškarcima. 

- Zaista sam zbog toga otišla tamo - priznala je u emisiji Tonight Show With Jimmy Fallon. Rita obilježava prvu samostalnu turneju u Aziji i Australiji te prvu i u Velikoj Britaniji, gdje pjeva na prestižnim mjestima. 

Glazbenu karijeru upotpunila je albumom 'Phoenix' kojeg je objavila u studenom 2018., šest godina nakon albuma 'Ora'. A nedavno je i filmskoj karijeri dodala ulogu u akcijskom filmu 'Pokemon', za koji će se koristiti i njezina pjesma 'Carry On' koju izvodi s Kygo (27). 

Poreč: Koncert Rite Ore na Rise Up festivalu

Podsjetimo, pjevačica je u znak zahvale roditeljima kupila kuću u Prištini, glavnom gradu Kosova. Rita smatra da je obitelj najzaslužnija za njezin uspjeh, te im se želi odužiti na taj način. Ovo nije njezin prvi poklon majci i ocu, također im je 2014. darovala šesterosobni stan u Londonu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje