To je to što me zanima!

Stiže Simon: Homoseksualci nisu tabu tema u Hollywoodu

U pitanju je donekle značajan potez za 20th Century Fox jer će veliki studio time postati prvi filmski studio koji će izbaciti film s gay likom kao glavnim, a ne sporednim likom
Vidi originalni članak

Premda već neko vrijeme možemo gledati holivudske filmove u kojima se pojavljuju gay likovi, glavni lik homoseksualac nije baš nešto što se često viđalo.

No to će se promijeniti s novim filmom redatelja Grega Berlantija, 'S ljubavlju, Simon'. U pitanju je donekle značajan potez za 20th Century Fox jer će veliki studio time postati prvi filmski studio koji će izbaciti film s gay likom kao glavnim, a ne sporednim likom.

Sam redatelj se osvrnuo na spolnost mladog Simona izjavivši da se nisu libili pokazati njegovu seksualnost te da su mu dali jednaku pažnju kakvu bi dobio lik u sličnoj romantičnoj teen komediji.

Redatelj Berlanti govori iz iskustva jer je i sam homoseksualac te odgaja dvogodišnjeg sina s bivšim igračem američkog nogometa Robbiejem Rogersom.

 

PROBIO PRORAČUN Pretjerao je: 'The Irishman' je Scorseseovo najskuplje djelo

Glumačku postavu filma čine Nick Robinson, Katherine Langford, Jennifer Garner i Josh Duhamel, a režije se prihvatio gore spomenuti Greg Berlanti.

'S ljubavlju, Simon' u distribuciji Blitza u kina dolazi u lipnju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Madridista007 29.03.2018.

    Redatelj Berlanti govori iz iskustva jer je i sam homoseksualac te odgaja dvogodišnjeg sina s bivšim igračem američkog nogometa Robbiejem Rogersom. Koji od njih je rodil???? I ovak je na TV u sve punom kojekakvih bolesnoća sad još i ovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare