To je to što me zanima!

Stiže u pomoć: Danijela bez problema rješava sve bolove

Da sam medicinska sestra i da moram njegovati Gopca ili Kekina, jednog bih držala za ruku, a drugom pomagala, kaže pjevačica, a Severinu i Rozgu bi zbližila
Vidi originalni članak

Ovo je potpuno nova Danijela. Zar ne vidiš da zračim drugačije, rekla je pjevačica na predstavljanju pjesme 'Dežuraj'. Danijela Martinović u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju govorila je o svojoj ponovnoj  suradnji s Tončijem Huljićem nakon više od deset godina. Huljić se javio i u emisiju. 

- Ne mijenjaj se.  S ovom pjesmom si zacrtala pravac za sljedećih nekoliko godina - poručio je Tonči, a Danijela je izrazila želju da snimi duet s njegovim projektom Madre Badessa.  Pjevačica je u studio došla obučena u odoru medicinske sestre, a voditelja Dalibora Petka natjerala da obuče doktorsko odijelo. 

- Ovo je posveta svim onim zanimanjima ljudi koji bespogovorno dežuraju za nas - rekla je Danijela koja je morala odabrati kolegu kojem bi prije pritekla u pomoć da dežura. 

- Da sam policajka prije bih uhitila Grdovića nego Vucu, a onda bismo pričali i družili se do dugo u noć. Da sam medicinska sestra i da moram njegovati Gopca ili Kekina, jednog bih držala za ruku, a drugom pomagala. Autostopom bih pokupila Gorana Baru, jer me zanima što on misli o životu, a da sam dežurna konobarica istovremeno bih poslužila Severinu i Jelenu Rozgu. Da su i svaka na svom kraju, ja bih ih zbližila - kazala je pjevačica koja se po prvi puta okušala i u radio drami. Glumila je razočaranu ženu, koja prekida vezu, a na kraju je voditelja zalila čašom vode. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • menart 27.04.2015.

    Danijela super si. pozdravi seku i kazi joj da se vrati opet na sceni. bila mi je super. drukcij stil. njezinu pismu iz 2008 god. SMIJEM SE trazim od tada. samo je dva put cuo i totalno positivna pisma da zagrlis cili svit. A Danci jos od Zumbula i kako bi te smantala super. Ajmo opet na splitski festival. pozdrav svim ljudima dobre volje.

  • japanokinez 25.04.2015.

    Dragi Bože, ovaj Petko se tako lijepo igra da je milina, a najcrnji humor je taj što to nitko ne vidi koliko je razigran.

  • alan ford_1 25.04.2015.

    Zgodno razmišljanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare