To je to što me zanima!

Stižu magični zmajevi: Disney se baca na još jedan remake

Ponekad nas zanima postoje li u Hollywoodu više scenaristi koji bi mogli ili znali napisati originalan scenarij. Prema zadnjim potezima iz Disneyja, odgovor na to pitanje je da ne postoje
Vidi originalni članak

U eri kada se riječi remake i reboot olako koriste u svakom razgovoru između filmaša, još jedan je film došao na metu takvih stručnjaka.

Film iz 1977., 'Pete i zmaj', koji je od svojeg nastanka pa do danas ipak stekao neku vrstu kultnog statusa, dobiva svoj posve nepotreban remake. Kao i za mnoge druge filmove danas, to znači da će nekoliko visokoprofilnih glumaca glumiti u filmu, da bi mu dali toliko potreban kredibilitet.

Stoga će se u ovom remakeu pojaviti Bryce Dallas Howard u glavnoj ulozi, dok će joj društvo praviti Karl Urban i legendarni Robert Redford u sporednim ulogama. Ulogu mladog Petea preuzeo je mladi i relativno nepoznati Oakes Fegley, dok će njegovu odraslu verziju glumiti Craig Hall.

Pogledajte prvi foršpan

Redatelj David Lowery iza sebe ima uglavnom kratke filmove, tek s nekoliko duljih ostvarenja, pa će biti interesantno vidjeti što novo će dovesti u ovaj materijal.

Film u kina stiže krajem ljetne sezone.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • monikakarla 16.06.2016.

    Daj molim vas!!film iz 1977, ja koja gledam filmove ne sjecam se toga filma a kamoli sadašnja djeca,:moja djeca!Film je jako dobar i trebali su ga ponovno obnoviti "kako vi kažete".Bajke,fantazije..to nikad nije greška! Pa na internetu nema pola filmova starih ni serija također.Puštaju djeci gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare